Európa Liga

Biztosan jólesne a Fradinak, ha ez a tipp zöldülne

  • varin

Celtic-Leverkusen rangadóra kerül sor a Ferencváros csoportjában, ahol a németek inkább az esélyesek.

Miközben a Ferencváros Budapesten próbálja meg a Betis ellen a szinte lehetetlent, addig a csoport másik találkozóján a Celtic a Leverkusen csapatát fogadja. Reálisan nézve a magyar bajnoknak talán csak a harmadik helyre van esélye, ehhez pedig egy ki-ki párharc vezethet talán a skótok ellen.

3714187

A skót csapatnál ráadásul megint beütött kicsit a krach, az augusztusi zsinórban megnyert hat meccs után az utolsó hét találkozójából csak kettőt hozott Ante Postecoglu csapata. Ráadásul sem a Betis elleni 2-0-s vezetésről elbukott meccs, sem a Livingston vagy a Dundee United elleni betli nem néz ki jól, miként az Old Firm-vereség is fájhatott a tartalékos Rangers ellen.

A skótok problémáit tovább gyarapítja a rendkívül sok kérdőjel a sérültlistán, hiszen James McCarthy (7/0), Greg Taylor (11/0), James Forrest (7/2), Josip Juranovic (6/1) és Kyogo Furuhashi (9/7) szereplése is kérdéses, de a fiatalok közül Johnston és Dembélé sem bevethető.

Hasonló problémák a németeknél is vannak, de náluk legalább az eredményekkel kevesebb a probléma. Ugyan a Fradi ellen finoman szólva is takaréklángon égett a gyógyszergyári alakulat, azért a Stuttgart és a Mainz ellen hozta a kötelezőt Gerardo Seoane csapata.

361202

Noha nevek terén több hiányzója is akad a németeknek, ők főleg olyan játékosok, akik szinte nem is léptek pályára a szezonban, egyedül Exequeil Palaciosnak van öt mérkőzése a középpályán.

Esélyesebbnek tűnik a német csapat ezen a meccsen, mintha a skótok megint az idény eleji formát kezdenék hozni. A Keltáknak lassan a Skót Premier League-ben is el kell kezdenie felfelé indulni, hiszen ebből akár még a nemzetközi kupaszereplés elbukása is lehet, így nem csodálkoznánk azon, ha a prioritás nem a sikeres EL-szereplésen lenne.

Az 1.90-es szorzó a vendégekre nem rossz befektetés, de olyan hatalmas gólparádét sem várunk. 0-2, 1-2 körüli végeredménnyel zöldülnének is az alábbi ötleteink.

{"headTitle":"Celtic-Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: x2 + 3.5 gól alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leverkusen -0.5","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3714187] 2021-09-30 21:00:00 Celtic - Bayer Leverkusenx;

 

Tippelj a Fradi-meccsre és nyerj sportfogadó-tőkét!

20210929130325