Női kézi BL

Ígéretesnek tűnő tippet találtunk a Győr BL-meccsére

megosztom

Megismétlik a tavalyi BL-bronzcsatát, avagy a Győr a CSZKA Moszkvát fogadja.

"Orosz napokat" tartanak női kézilabda kirakatcsapataink a Bajnokok Ligájában, ugyanis amíg szombaton a Ferencváros a Rosztov otthonába volt hivatalos, addig a Győr vasárnap a CSZKA Moszkvát fogadja. A bukik szerint nem kérdés, hogy ki nyer, háromesélyben átlagosan 1.20-szoros odds alatt fogadhatunk ugyanis a győriekre.

A bukiknál a győriek a toronymagas favoritok. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

A kisalföldiek eddig hibátlan szezont futnak, hiszen valamennyi tétmeccsüket megnyerték. Az NB I-ben a Siófok, Vasas, Alba Fehérvár trió sem okozott gondot számukra, míg a BL-ben a címvédő Kristiansand együttesét hat (35-29), a megerősödött Ljubljana csapatát öt (31-26) góllal győzték le.

A győrieknél a legutóbbi BL-meccset Faluvégi, Nze Minko és Brattset hagyta ki, utóbbi viszont a hétközi, fehérvári bajnokin már szerepelt, így vélhetően hétvégén is ott lesz a keretben.

Ami a vendégeket illeti, a moszkvaiak az orosz bajnokságban öt meccsükből négyet is behúztak, viszont a nagy rivális Rosztov otthonában kínos (31-22) vereséget szenvedtek. A Bajnokok Ligájában eddig csak egy mérkőzést játszottak le, ugyanis az első fordulóban a franciaországi szigorú karaténszabályok miatt nem tudták lejátszani a Metz elleni meccsüket.

Az elmúlt héten mutatkoztak be tehát a BL-ben, akkor a török Kastamonu gárdáját fektették könnyedén két vállra hazai pályán (34-27). Azon a meccsen Iljina és Csigirinova nem lépett pályára tőlük, de így is közel a legjobbjaikkal állhatnak ki Győrben.

22bet

A felek az elmúlt idényben háromszor is találkoztak, Moszkvában 27-27-re végeztek, Győrben az ETO 31-24-re nyert, míg a budapesti Final Four bronzmeccsén szintén a győriek tudtak győzni, méghozzá 32-21 arányban. Noha a hazaiakhoz hasonlóan a vendégek is átalakultak egy kicsit a nyáron (többek közt Gros érkezett), a tavalyi eredmények is tükrözik a felek közti jelenlegi minőségbeli különbséget.

Noha nem lesz azért pofonegyszerű begyűjtenie a két pontot az ETO-nak, véleményünk szerint a hazai sikeren kívül minden más eredmény igen komoly meglepetés volna. A kimenetelre való fogadást ugyanakkor elengednénk, szerintünk a győri gólokkal lehet a legjobban keresni.

Partnerirodánk 29,5-nél húzta meg az ETO találatainak határát, amit még egy ilyen horderejű meccsen is alacsonynak találunk. A zöld-fehérek a parádés támadósoruknak köszönhetően ugyanis rendre meglőtték ezt a gólmennyiséget idén a BL-ben, tavaly a két magyarországi meccsen is termeltek ennyit a CSZKA-nak, ráadásul a moszkvaiak védekezése idén is bőven hagy kívánni valót maga után. Avagy nem volna meglepő, ha Ambros Martín lányai újfent, legalább 30 találatot szereznének a moszkvaiak ellen.

{"headTitle":"Győr - CSZKA Moszkva","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-26 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr góljainak száma 29,5 felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom