NB I

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi-Újpestre

megosztom

Az utolsó nyolc fővárosi derbi egyaránt a Fradi győzelmével ért vétet. Az idei szezon alapján ez a széria nem biztos, hogy vasárnap törik meg. Lássuk, mit várnak szerkesztőink a Fradi-Újpesttől!

 

mr.blonde

Nagyon úgy fest, hogy idén tovább nyílhat az olló a Fradi és az Újpest között, legalábbis, amit eddig a liláktól a bajnokságban láthattunk, az alapján nem állíthatjuk, hogy közelebb került volna a címvédőhöz. Jogosnak érzem a Fradi győzelem szorzóját, hiszen hazai pályán továbbra is más polcon található, mint a többi magyar csapat, ráadásul erre a találkozóra szinte biztos, hogy közel telt házzal számolhatunk. 

Személy szerint erre a mérkőzésre élőben szeretnék és fogok is fogadni, de ha a találkozó előtt egy tippet választanom, akkor egy magasabb szorzóval próbálkoznék. A Fradi pontosan kétgólos győzelme négyes odds felett elég baráti, de a lesz piros lap opció sem néz ki rosszul 3.25-ért. 

Tipp: Győztes pontos különbség - Ferencváros 2 góllal @ 4.25    

varin

Kifejezetten tetszik mr.blonde kolléga tippje, nálam is klasszikusan 0-2 ez a meccs. A szomorú valóság, hogy ennek a Fradinak már megszakadnia sem kell, hogy egy rangadót megnyerjen, a Vidi elleni siker is annyira takaréklángon történt, hogy semleges szemmel, szoros bajnokságért szurkolóként nagyon rossz nézni.

Bőven benne van azért egy keményebb meccs viszont, főleg ha az Újpest tudja tartani a lépést. Több játékost is kinézhetünk sárga lapos opcióra, de számomra leginkább Lirim Kastrati szimpatikus, hiszen idén 11 meccsen van már 4 lapja és középhátvédként lesz lehetősége keménykedni.

 

Tipp: Lirim Kastrati lapot kap @3.50    

Tomihmv

Az utóbbi évek, és az idei szezon eddigi mérkőzései alapján az esélyek igen egyértelműek, így nem meglepő, hogy a Fradira 1.30 körüli szorzón lehet fogadni háromesélyben a derbin.

Nem is mennék el ebbe az irányba, mert a hendikepes opciókban sem látok különösebb értéket. Úgy vélem, hogy büntetőlapokra lehet érdemes fogadni a mérkőzést megelőzően, azon is belül az újpesti lapokra. A liláknál kevesebbet lesz a labda, védekezniük kell, így pedig bőven benne van a pakliban, hogy kapnak jó pár lapot.

Mindehhez tegyük még hozzá, hogy egy igen komoly presztízsmeccsről beszélünk, továbbá, hogy a vendégek ezidáig nyeretlenek az NB I-ben, rendkívül frusztráltak is, továbbá vélhetően nem ezen a meccsen szakad meg rossz szériájuk. Mindezek tükrében pedig szerintem az Újpest legalább négy büntetőlapot begyűjthet a vasárnapi derbin.

Tipp: Újpest büntetőlapjainak száma 3,5 felett @ 2.02      


Te mire fogadnál a Fradi-Újpesten? 

[3612099] 2021-09-26 17:00:00 Ferencváros - Újpestx;
megosztom