Bundesliga

2,25-szörös tippet húzunk Haalandék túrájára

megosztom

A Borussiák csatáján a vendég Dortmund a favorit, mi azonban inkább bebiztosított fogadást kötünk.

A német élvonal 6. fordulójának szombati játéknapját a Gladbach-Dortmund zárja. A Csikók szégyenszemre osztályozós helyről várják a folytatást, a BVB pedig 3., ráadásul ha van edző, aki ismeri a Borussia Park legénységét, az Marco Rose, aki onnét igazolt Dortmundba. Nyilván az oddsokon is látszik a formabeli különbség, a "V" pedig lassú ütemben, de folyamatosan esik.

3624389

Csapathírek
 

A Gladbach padjára leülő Adi Hütter lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, pedig a Frankfurt élén már bizonyított. A csapat nem igazán találja a ritmust és legutóbb az Augsburgtól is vereséget szenvedett. Pedig milyen jól indult az idény, amelynek nyitányán a Bayernt 1-1-re tartották és otthon azóta egy meccsük volt, amelyen 3-1-re verték a Bielefeldet. A hullámvölgybe kerülés okaként a sérülteket is elővehetjük, hiszen olyan fontos játékosok dőltek ki az elmúlt meccseken, mint Thuram, Lainer vagy Bensebaini.

Tudtad? A Dortmund az utóbbi 14/13 egymás elleni meccsen legyőzte a Gladbachot!

Kihagyók a Dortmundnál is vannak, bár a keret lényegesen mélyebb. Brandt mellett Can, Morey és Zagadou szinte biztosan nem játszanak. A várakozások alapján 4-3-1-2-ben lépnek majd pályára, Haaland mellett pedig Donyell Malen kaphat helyet.

A BVB amúgy négy meccses győzelmi széria után érkezik a Borussia Parkba és utoljára a Freiburg ellen égett még. Kisebb intőjel ugyanakkor, hogy az említett sikerek mindegyikén kapott gólt.

[3624389] 2021-09-25 18:30:00 Mönchengladbach - Borussia Dortmundx

Mire fogadjunk?

 

Ez a sorozat könnyen lehet, hogy szombaton is folytatódik, tekintve, hogy a Darazsak utóbbi 14/13 idegenbeli meccse overes eredménnyel zárult. Azt se felejtsük, hogy a BVB az elmúlt 12/11 Bundesliga-meccsét győzelemmel zárta, de ennek ellenére egy több gólos döntetlent sem látunk irreális eredménynek. Mindezeket figyelembe véve az alábbi fogadást eszeltük ki a derbire.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-25 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund vagy döntetlen és 3.5 gól felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3624389] 2021-09-25 18:30:00 Mönchengladbach - Borussia Dortmundx;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

megosztom