Női kézi BL

Ezt néztük ki a Fradi BL-meccsére

megosztom

Elek Gábor lányai ezúttal Oroszországban vizitálnak, ahol könnyedén beleszaladhatnak a késbe.

Az előttünk álló hétvégén a harmadik fordulóra kerül sor a női kézilabda Bajnokok Ligájában, sztárcsapataink közül pedig elsőként a Fradi lép pályára. A zöld-fehérek Oroszországba, a Rosztov otthonába látogatnak, ahol bizony a hazaiak számítanak masszív favoritnak, háromesélyben átlagosan mindössze 1.25-szörös oddson fogadhatunk rájuk.

Az idei legnehezebb feladata előtt az FTC. - Fotó: fradi.hu

A hazaiak remekül rajtoltak a Bajnokok Ligájában, pedig némileg átalakultak a nyáron (többek közt Amorim és Edwige is érkezett, míg Vjahireva szünetet tart idén), mégis a nyitókörben lenyomták a Brest együttesét (26-24), majd egy hete a CSM Bukarest vendégeként (30-27) tudtak nyerni. Ugyanakkor az orosz bajnokságában meglepetésre már botlottak egyszer, méghozzá a két BL-csata között a Toljatti otthonában kaptak ki 31-30-ra.

A Fradi az NB I-ben három sikerrel rajtolt (legutóbb szerdán az Érd otthonában diadalmaskodott), a BL-ben viszont egy meglepő remit (Dortmundban csak 25-25-re volt jó) követően nyerni tudott. Hazai pályán 33-27-re verte ugyanis az örökös horvát bajnok Podravkát, igaz, mindezt csak a jó második félidei teljesítményének köszönheti. 

22bet

A zöld-fehérek játéka erősen dadog, már pedig ilyen kaliberű együttessel, mint a Rosztov, idén még nem találkozott, pedig nem kellett teljesen új csapatot építenie Elek Gábornak. Igaz, azért tegyük hozzá, hogy három irányítója (Kovacsics, Szucsánszki és Tóth) is sérült, így az új igazolásnak, Grbicsnek kell a hátán cipelnie a csapatot. Mindemellett Szöllősi-Zácsik és Hársfalvi is betegséggel küszködik, akik szintén nem tudnak pályára lépni, így nem várja túl jó előjelekkel a hétvégi meccsét az FTC.

Az oroszok jobb passzban vannak, hazai pályán játszhatnak és a minőség is a malmukra hajtja a vizet. Noha legutóbb a Fradinak (idén februárban) sikerült egy szoros meccset játszania Rosztovban, ezúttal úgy véljük, hogy ez nem jön össze és legalább öt góllal alulmarad.

{"headTitle":"Rosztov - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rosztov -4,5","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom