Férfi kézi BL

Újabb nehéz ki-ki meccs vár a Veszprémre

  • mr.blonde
megosztom

A hét mérkőzésének választotta az EHF a Kielce - Veszprém férfi kézi BL-rangadót. Fogadási szempontból kifejezetten nehéz terep ez a találkozó.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulóját rendezik hét közben, csütörtök este pedig Lengyelországban Kielce - Veszprém rangadót nézhetünk. Ennek a párosításnak egyre komolyabb múltja van, a két fantasztikus szurkolótábor pedig gondoskodik róla, hogy a sportág ünnepe legyen a két gárda mindenkori randevúja. Az érdeklődés most sem lanyhul, az európai szövetség a hét meccsének választotta a rangadót, a hírek szerint pedig telt ház várhatja majd a csapatokat a kielcei csarnokban.

{"headTitle":"Kielce - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-23 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kielce ","odds":"2.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"8.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A fenti kis táblázatból is látható, hogy a fogadóirodák valamelyest esélyesebbnek gondolják a Veszprémet a két pont megszerzésére. Ez részben betudható annak is, hogy a bakonyi alakulat múlt héten elképesztően nagyot hajrázva 34-31-re legyűrte a PSG-t hazai pályán, miközben a Kielce kisebb meglepetésre három góllal alulmaradt Bukarestben a Dinamóval szemben.

Az igazsághoz ugyanakkor hozzátartozik, hogy azon a találkozón a lengyeleknél voltak fontos hiányzók - például a két spanyol válogatott Dusebajev-fiú -, de félhivatalos infók alapján ezek a játékosok a Veszprém ellen már ott lehetnek a csapatban.

A szezon ilyen korai szakaszában, egy ennyire kiélezett mérkőzésen nagyon nehéz fogást találni a fogadóirodákon. A Veszprémnél nyáron új időszámítás kezdődött, új szakmai stábbal és kisebb játékoskerettel, egyre több fiatallal próbálnak meg egy másik utat járni a magyar bajnoknál. A PSG elleni meccs több, mint biztató volt, de arra azért még nem volt elegendő, hogy messzemenő következtetéseket lehessen belőle levonni. A Kielcénél is picit alakítottak a gondolkodásmódon, de már 1-2 szezonnal korábban, így nagy szupersztárok helyett inkább fiatalokat próbálnak meg Talant Dusebajev kezei alá pakolni, aki pedig igyekszik a tőle megszokott fanatizmussal kihozni belőlük a legjobbat.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A hazai közönség komoly lökést adhat a Kielcének, így nem vagyunk benne biztosak, hogy ezen az 1,80-as, 1,90--es átlagszorzón érdemes meccs előtt kivenni a Veszprém sikerét.

Amin viszont rögtön megakadt a szemünk, az a gólokra húzott over/under határ. A bukik +/-63,5 gólra lőtték be az egál határokat, ami nagyon magas, ugyanakkor nem feltétlenül indokolatlan. Mindkét csapat szereti a magas tempót és az egymás elleni eredményeikben is bőven találunk gólzáporos meccseket.

Hogy akkor mégis miért kontráznák meg ezt a határt? Egyrészt ha a PSG-t sikerült 31 gólon tartania a Veszprémnek, akkor a Kielcét is le tudja szorítani a 30 gól körüli számra. Azt is érdemes számításba venni, hogy az új edzővel ismét a spanyolosabb iskola kerülhet előtérbe Veszprémben, annak pedig egyik fontos eleme a jó védekezés. A PSG ellen ez azért még erősen hullámzó volt, de szerencsére a remek támadójátékkal sikerült ezt kompenzálni. A Kielcét a tavalyi BL-szezonban több alkalommal megfricskázták az erősebb csapatok, ha sikerül kivenni a 2-3 kulcsemberüket támadásban, akkor azért bajban vannak a lengyelek.

Ne felejtsük el azt sem, mindkét kapuban világklasszis hálóőrök őrzik a kapukat, így nem kizárt, hogy akár 20-25 védett labdát is beírnak majd a meccs végi jegyzőkönyvekbe.

Nem állítjuk ez lenne a hét tippje és talán élőben követni az eseményeket kifizetődőbb is lehet, ugyanakkor szerintünk közelebb lehetünk a 60 gólos végeredményhez, mintsem a 65 körülihez, ezen gondolatmenetükből fakadóan pedig az alábbi tippeket játszanánk meg a mérkőzésre.

{"headTitle":"Kielce - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-23 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 64 alatt (AH) ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom