La Liga

Ezeket a tippeket dobjuk csatába a Barca vendégjátékán

  • mr.blonde

A Cadiz otthonában lép pályára csütörtökön a Barcelona, a fogadók pedig nem igazán bíznak a katalánokban.

Habár négy fordulót követően még nem kapott ki a Barcelona a spanyol bajnokságban, a katalán szurkolók elképesztően csalódottak a csapat teljesítménye láttán. A Bayern München elleni, bántóan sima BL-zakót követően a Barca hétfőn csak egy kései góllal tudott pontot menteni odahaza a Granada ellen, ami után hiába beszélt Ronald Koeman a gárda tartásáról, ezzel a kortesbeszéddel nem igazán tudta csillapítani a kedélyeket.

3629146

Sok idő viszont nincsen a sebeket nyalogatni, hiszen csütörtökön jön az újabb erőpróba. Az ellenfél ezúttal a Cadiz lesz, amely a hétvégén nyerte meg az első meccsét az idényben, és a tavalyi kiírásban négy pontot hozott a Barcelonán. Ez a két tényező aligha csökkenti a hazaiak önbizalmát, amit csak tovább erősíthet, hogy pontosan ismerik a Barcelona gondjait.

Merthogy a Koemannak ezúttal is egy féltucat hiányzóval kell számolnia, Dembelé, Agüero, Pedri, Jordi Alba, Braithwaite, Ansu Fati továbbra is maródi. Ez azt is jelenti, hogy a támadósor újfent erősen foghíjas lesz, az előzetes várakozások szerint Depay mellett Luuk De Jong és a 18 éves Demir juthat szóhoz. Ha már a fiatalok, a középpályán a 17 éves Gavi is ott lehet a kezdőben.

[3629146] 2021-09-23 22:00:00 Cadiz - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

A Barca szenvedése a sportfogadókat sem hagyja hidegen, hiszen cikkünk írásának pillanatában bőven 1.50 felett fizetik a vendég kimenetelt, holott volt olyan fogadóiroda, ahol 1.33-as nyitóoddsot hoztak ki erre a kimenetelre. Ezt a viselkedést nem is nagyon lehet kikezdeni, hiszen nem túl bizalomgerjesztő a Barcelona játéka, ugyanakkor nem esnék át a ló másik oldalára sem, mert azét a minőség még mindig ott van a csapatban.

Amire szerintünk érdemes lehet fogadni, az a lapok száma, mégpedig abban az összevetésben, hogy a hazai csapat kapja a több büntetőlapot. Erre 1,80 feletti szorzókat tudunk kapni, ami játszható kategóriának tűnik. A Barca kezdőcsapatában 2-3 olyan játékost várunk, aki potentát lehet, de ez nem jelenti azt, hogy lapot is kapnak. Vélhetően a hazaiak lesznek majd a 'karcosabbak' ebből a szempontból, de mivel az össz határ sem olyan magas erre a meccsre, azért a két csapat által összehozott lapokra is tehetünk egy próbát. Ehhez a tipphez egyébként a játékvezető személye is passzolhat, Del Cerro idén 5,5 lap/meccs statisztikával rendelkezik.

{"headTitle":"Cadiz - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-23 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bookings - Cadiz -0,5 ","odds":"1.885","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bookings - Over 4 ","odds":"1.714","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3629146] 2021-09-23 22:00:00 Cadiz - Barcelonax;