Serie A

Igen bátor tippünk van a Juve meccsére

  • varin

Elméletben ez az a meccs, ahol már tényleg nem hibázhat a Juventus. De hozzák a kötelezőt Allegri fiai?

Ha most sem nyer a Juve... Ezzel a felkiáltással már nem az első cikkünket kezdjük, és bizony minden szempontból kezd egyre nagyobb bajba kerülni az Öreg Hölgy. 4 forduló után ugyanis kiesőhelyen állnak Moratáék úgy, hogy csupán az újonc Salernitana szerzett kevesebb pontot, és ha most is minden csehül alakul számukra, akkor a lemaradásuk már 13 pont is lehet a potenciálisan éllovas Napoli előtt.

3657042

Igaz, most tényleg egy kötelező győzelem áll Massimilano Allegri együttese előtt, hiszen a Speziát tavaly 7-1-es különbséggel lépte le a Juve. Noha győzelemből érkezik Thiago Motta csapata, a Lazio elleni augusztusi hatos jól jelzi, ez a csapat a kiesés elkerüléséért küzd majd idén. De pont egy ilyen idegenbeli kötelezőn lehet a legnagyobbat esni, a Juvénak pedig egy újabb pofon aligha hiányzik.

"Nagyon dühös vagyok, mert remekül játszottunk a Milan elleni első félidőben, és 1-1-ig mi irányítottuk a mérkőzést. Ugyanakkor látom a saját hibáimat is, 1-0-s vezetés után nem támadókat kellett volna behoznom, hanem védekező játékosokat" - nyilatkozta a mester.

Noha a Juventus a mérkőzés hajrájáig valóban jobban futballozott, a végén a Milan játékosának lábában maradt a 3 pont, amely rettenetesen fájdalmas fiaskó lett volna Allegriék számára.

A Spezia után a Sampdoria és a Torino lesz a Juve ellenfele, ez pedig olyan 9 pont, amelyet muszáj megszereznie a Juventusnak, különben az idény egynegyedénél búcsút mondhat nemhogy a bajnoki, de akár a BL-álmoknak is.

A Juve szerencséje, hogy nagyon korán találkozik egy alaposan kicserélődött Speziával. A kezdő fele új nevekből áll, így Motta még a csapatépítés fázisában tart.

Ilyen eredmények után nem könnyű megbízni a Juventusban, de ezt a meccset már muszáj megnyernie az Öreg Hölgynek. Gólgálát és örömfutballt viszont ne várjunk, ez egy kiszenvedett 0-1 vagy 1-2 lesz, így arra fogadunk, hogy a Zebrák pontosan egy góllal nyernek.

{"headTitle":"Spezia-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-22 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spezia +1 (Háromesélyes hendikep) - Döntetlen","odds":"4.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"3.25 gól alatt","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657042] 2021-09-22 18:30:00 Spezia - Juventusx;