Logibet

"Pár havi fizetésünk összejött pár nap alatt" - újabb hihetetlen fogások a Logibeten!

  • Logibet

Kedden este ismét robbantak a Logibet legjobb tippmesterei és szétkaszálták magukat az előfizetők.

Őszintén bízunk benne, hogy a hétfő reggeli promóciós cikk nagyon sok olvasónkhoz eljutott, és nem azért, hogy minél nagyobb bevételt abszolválhassunk az előfizetőktől! Ugyanis az, aki felült a "pluszvonatra" és már a hét első napján, nem sokkal a brutális MK-kaszálás után csatlakozott a nyerők táborához, nos ő már tudja, élete egyik legjobb döntését hozta meg azzal, hogy bizalmat szavazott oldalunknak. Ahogy ugyanis indították a tippmestereket a hetet, az valami elképesztő.

Közel 300 ezres nyeremény egyetlen tippel!

Ugyan itt most ismét varin teljesítményét kell kiemelnünk, mint a legnagyobb fogás tulajdonosát, de szerencsére követőkből sem volt hiány. A Logibet vezető tippmestere a Hathármon is jelezte cikkben, bizony várhatóak izgalmak és csontzene a kedd esti madridi belháborúban, és végül hatványozottan igaza lett. Egy 97. perces sárga lappal a tippmester 4+4 lap feletti tippje is zöldült, amely egymaga hozott 80 egység profitot, míg a teljes Getafe-Atlético Madrid csörte összesen +130 egység körüli pluszt jelenthetett az előfizetőknek.

Emellett kis túlzással már el is törpülnek olyan tippek, mint Divock Origi gólja 3.25-ös szorzóért vagy a Bologna-Genoa lapos fogadásai, amelyek szintén szép pluszt hoztak.

Varin mellett azonban voltak további kiváló teljesítmények is már két nap alatt is, így ezeket táblázatos formában lessük is meg, illetve vegyük hozzá a lassan időtlen idők óta kaszáló SuperTipster számait is.

A legnépszerűbb tippmesterek hétfő-keddi számai
Tippmester Tippszám Profit
varin 18 +149.35
th3k1ngl2p 28 +38.31
marcikaa36 11 +4.00
krecsak1 1 +3.75
Karlsson 2 +6.51
KD 11 +4.53
SuperTipster 9 +13.44

 

A discordos zárt Logibet-szobában persze érthető módon remek volt a hangulat kedden este, mert mint ahogy egyik előfizetőnk fogalmazott, "pár havi fizetésünk összejött pár nap alatt".

A cikk alján néhány nyertes szelvényt is láthattok még, addig is mindenkit arra biztatunk, ne késlekedjen az előfizetéssel, mert szemmel láthatóan a tippmesterek hihetetlenül jó formában vannak, az előfizetés ára pedig nevetségesen hamar megtérül! Ráadásul már most elérhetőek igencsak erős tippek és nagy szorzós ötletek szerdára, illetve csütörtökre!

 

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

 

Íme további nyertes szelvények a hétről: