Serie A

Betonkemény lesz ez a "kötelező" a címvédő számára

  • varin
megosztom

A Fiorentina remekül indította a szezont, az Inter pedig nem annyira szere Firenzébe kirándulni.

Hiába ért véget a 4. forduló hétfő este Itáliában, kedden már rajtol is a hétközi, 5. játéknap. A címvédő Inter játssza az első nap legérdekesebb találkozóját, Simone Inzaghi csapata Firenzébe látogat.

3657037

Noha a Nerazzurritól komoly szenvedést vártunk a hétvégi fordulóban, az igazságtól nemigen lehettünk volna messzebb. Dzekóék ugyanis álomszerű játékot bemutatva gázolták le 6-1-re a Bolognát úgy, hogy a bosnyákon kívül senki nem tudott duplázni. Nem csoda, hogy az új tréner elégedetten nyilatkozott.

"Szenzációsak voltak a srácok, pedig féltem attól, hogy hogyan reagálnak majd egy meg nem érdemelt vereségre, amelyet a Real Madrid ellen szenvedtünk el. Hiába játszottunk remekül akkor is, az eredmény csak most jött ki, de úgy vélem, ebben az arányban is megérdemelten nyertünk" - mondta a tréner.

Mivel folyamatosan két-három naponta pályára kell lépnie az Internek, várható rotálás a kezdőben, ahogyan például a Bologna ellen is pihent Perisic és Calhanoglu. Nos, a horvát és a török visszakerülhetnek a kezdőbe, Dzeko pedig benne is ragadhat, hiszen Correa sérüléssel bajlódik, Alexis Sánchez lábában pedig még messze nincs 90 perc.

Ami a túloldalt illeti, Vincenzo Italiano kinevezése és az új érkezők felrázták a csapatot, hiszen 4 mérkőzés után 9 ponttal áll a Fiorentina. Ráadásul a Violák Bergamóból és Genováól is elhozták a 3 pontot, ami azért nem volt egyszerű feladat.

A két csapat közös múltja bőségesen ígér szenvedést az Internek, elég ha csak arra gondolunk, hogy a két gárda utolsó 7, Artemio Franchiban lejátszott mérkőzéséből a fekete-kékek csak egyet tudtak megnyerni.

Mindkét csapat gólerős formában van, az alábbi tipp pedig a Fio esetén négyből négyszer, az Inter esetében pedig háromszor is zöldült. Ez a tipp ráadásul magasan a Pinnacle fogadóirodánál érhető el legjobb oddson, amíg ennél a bukinál 2.06 a szorzó, addig más irodánál csak 1.85-1.95.

{"headTitle":"Fiorentina-Internazionale","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 gól felett","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657037] 2021-09-21 20:45:00 Fiorentina - Interx;
megosztom