Tenisz

Biztosan Fucsovics a favoritja ennek a meccsnek?

 • Cesc18
megosztom

Egy hét szünet után Nur-Sultanban és Metzben folytatódik az ATP-szezon. Utóbbi helyszínen Fucsovics Márton is érdekelt lesz, aki hétfőn délután az 5. kiemelt Lorenzo Sonegóval csap össze.

Egyik játékosnak sem igazán jöttek az eredmények az elmúlt két hónapban, így egy elég nehezen jósolható találkozó elé nézünk. Ami biztos, hogy a fogadóirodák valamivel a magyart tartják esélyesebbnek, ami abból a szempontból talán meglepő, hogy az olasz a kiemelt kettejük közül. 

{"headTitle":" Lorenzo Sonego - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-20 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sonego","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A US Opent követően mindketten csalódottan utazhattak vissza az öreg kontinensre, hiszen egyaránt favoritként estek ki már az első körben. Sonego bicskája a selejtezős Oscar Ottéba tört bele, ráadásul úgy, hogy vezetett a nyitójátszmát követően. Hasonlóan járt Fucsovics is a 37 éves Andreas Seppi ellen. Könnyed 6-2-vel vitte el az első szettet, a végére azonban egy drámai csata kerekedett belőle, amely a döntő szett tie-break 13-11-nél ért véget. Megszámlálhatatlanul sok esélye volt Marcinak, hogy lezárja a találkozót, de mindegyiket elpuskázta.

Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy a történelmi, wimbledoni negyeddöntőjét követően a nyáron sérüléssel bajlódott, ami miatt a tokiói olimpián nem is tudott részt venni. Több, mint egy hónapot hagyott ki és ez meg is látszódott a teljesítményén. Bár a US Open előtt volt néhány tétmeccse, de nem igazán tudta magát a legjobb szintjére felépíteni. 

Füvön még Sonego is jól muzsikált, hiszen közel volt az eastbourne-i tornagyőzelemhez, majd nyolcaddöntőzött Wimbledonban. Ezt követően azonban neki sem sikerültek jól a kemény pályás tornák, bár Cincinnatiben nem játszott azért rosszul. 

Fucsovics fedett pályán győzte már le korábban Sonegót. - Fotó: MTI

Egymás játékát jól ismerhetik, ugyanis ez lesz karrierjük során a hatodik egymás elleni meccsük Legutóbb áprilisban, Monte-Carlóban futottak össze, amit Sonego 6-3, 6-4-re nyert meg. Elsőre sima győzelemnek tűnik, de bőven voltak lehetőségei Fucsovicsnak, az első szettet például brékelőnyből veszítette el. Annak a tavaszi meccsüknek egyébként az olasz mehetett neki nagyobb önbizalommal, miután az előtte lévő napon hazai környezetben nyert ATP-tornát. 

Ami pedig a korábbi egymás elleni összecsapásaikat illeti, 2019-ben Münchenben és fedett pályán Bécsben meccseltek, amiket egyaránt Marci nyert meg, a sógoroknál ráadásul két játszmában. 
 

Mire fogadjunk?


Nagyon nehéz megjósolni, hogy melyik játékostól milyen formát láthatunk majd. Talán a fedett pálya Fucsovicsnak jobban fekszik, de azért Sonego is játszott már ilyen körülmények között ATP-döntőt, szóval ez sem igazán mérvadó. Éppen ezért számunkra kissé furcsa is, hogy a fogadóirodák nem 50-50-re hozták ki az oddsokat. Ettől függetlenül nagy érték nincs az olasz szorzójában, így hagyjuk a kétesélyes piacot. 

Inkább fogadunk arra, hogy 22.5-nél több játék dönt majd a győztes kilétéről. Alapvetően ez igencsak hasonló erők küzdelme lesz, továbbá a US Openen meglehetősen hullámzott a játékuk, így arra számítunk, hogy fordulatokban nem lesz hiány. 

{"headTitle":"Lorenzo Sonego - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-20 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"22.5 játék felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom