Serie A

Egy Juve-Milan, aminek nem az Öreg Hölgy a favoritja?

  • varin

3 forduló alatt 8 pontot vert a Milan a Juventusra. Ha most sem nyer az Öreg Hölgy, hatalmas bajba kerülhet.

Ugyan Svédországban végre megtört a Juventus gyatra szériája, azért az FF Malmö idegenbeli legyőzése nem fogható ahhoz a nehézségű küldetéshez, amely a Serie A 4. fordulójának rangadóján vár a Zebrákra. Torinóba ugyanis az a Milan látogat, amely tavaly egy hármas rúgott a szomszédos iparvárosban. Látva a Rossonerik formáját, nem kis meccs várható!

3657025

Hasonló tényt tudunk leírni, mint egy héttel ezelőtt, amikor is megemlítettük, noha nagyon korai szakaszában járunk még a bajnokságnak, ha a Juventus tetemes hátrányt szed össze a riválisokkal szemben, azt nem biztos, hogy képes lesz ledolgozni. Márpedig ebben a fordulóban is az a helyzet, hogy a Napolira, a Romára és az Interre is nyerhető mérkőzés vár (utóbbi győzött is), így egy milánói siker 11 pontos deficitet okozhatna. És ahogyan lenni is szokott, Max Allegri mester igyekezett csitítani a kedélyeket, kiemelve, hogy kár lenne még rossz formáról beszélni.

"Nem engedhetjük meg, hogy három rossz eredmény bárkiben is kétségeket ébresszen, egy játékos nem attól lesz jó vagy rossz futballista, hogy néhány meccsen mit játszik a csapata. Nagyon fontos sikert arattunk a Bajnokok Ligájában, reméljük, ez tudja valamelyest stabilizálni a helyzetet. Nagyon korai szakaszában járunk még a bajnokságnak, tovább kell fejlődnünk napról napra" - nyilatkozta Allegri.

A korábban a Milannál is dolgozó mester természetesen elmondta, butaság lenne mindent Cristiano Ronaldo nyakába varrni, nélküle is meg kell tanulnia futballoznia a csapatnak.

A másik oldalon kevésbé kezdődött jól a BL, hiszen a Milan 3-2-re kikapott Liverpoolban. Ugyan az olaszoknak sikerült 1-0-ról fordítaniuk néhány perc leforgása alatt, a végeredmény pedig szoros 90 percre utal, valójában ilyenről szó sem volt. Azon a találkozón az angolok valójában lefutballoztak az olaszokat, a két csapat között pedig 3-4 gól simán lett is volna, ha Maignan kapus nem véd szenzációsan.

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

Persze nem keseregnek a Rossonerik, a BL-visszatérés ugyan nem sikerült jól, de a bajnokságban lehet javítani.

Ami a hiányzókat illeti, a Juvénál Arthur, Ramsey, Jorge és De Sciglio sem játszhat, Chiellini viszont akár kezdhet is, míg a másik oldalon Giroud, Krunic, Bakayoko és Ibrahimovic sérültek, ekképpen Rebic lesz az ék.

Igencsak ingáznak az oddsok, a Juve szorzója 1.85 környékéről indult és járt 2.30 magasságában is, mostanra viszont a két szám közé állt be. Valahol 1-1, 2-1, 2-0, 3-1 körüli végeredményt várunk, amely azt jelenti, hogy torinói pontszerzés, néhány találat, viszont Daniele Doveri miatt nem túl sok figyelmeztetés színesíti majd a találkozót.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1x + 1 gól felett + 7 lap alatt","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657025] 2021-09-19 20:45:00 Juventus - AC Milanx;