Premier League

Nem gondoljuk túl a City szombati fellépését

megosztom

Bombaformában a City, a Szenteknek is fel van adva a lecke, ha nem akarnak ők is egy pofonba beleszaladni.

Egészen elképesztő, ipari mennyiségben termeli a gólokat a Manchester City az utóbbi hetekben, a Szentek pedig nyeretlenek még a bajnoki szezonban. A fogadóirodáknál ehhez mérten, alig-alig fizet valamit a hazai siker.

3609973

A City a hétközbeni BL-fellépése okán ismét erődemonstrációt tartott. A lipcseiek elleni 6:3-as sikerre nehéz jelzőket találni, ráadásul a Guardiola-csapat egésze remekül muzsikál. Példának okáért Gulácsi kapuját öt különböző játékos is bevette (hatodik öngól lett). 

Az elmúlt négy találkozón szerzett 17 gól, az idei három hazai meccsen átlagolt 5.33-as gólátlag pedig mind-mind arra sarkall minket, hogy ismételten a Cityt támogassuk. Az idény elején még sérüléssel küzdő De Bruyne remek formában tért vissza. Kétséges, hogy beveti-e ismét a friss igazolást, Jack Grealisht, aki eddig minden meccsen kezdett az új csapatában, így könnyen lehet, hogy most pihenteti a spanyol menedzser. Ennek okán valószínűleg ismét Raheem Sterling fogja megkapni a bizalmat, akire ráférne egy kis önbizalomnövelő játék.

Hiányzókat tekintve mindössze Laporte, illetve Mendy a fix, John Stones játéka kétséges, de Nathan Ake képes lehet őt helyettesíteni a védelem tengelyében.

A Szentek a négy nyeretlen meccsük ellenére egyáltalán nem kilátástalanul kezdték a szezont. Ralph Hasenhutti együttese három begyűjtött döntetlennel is jelezte, hogy nem lehet őket félvállról venni. Többek között a Manchester United, illetve a West Ham ellen is összejött a meglepetés-pontszerzés. 

Három biztos hiányzóval készülhet az osztrák mester, hiszen William Smallbone, Stuart Armstrong és Theo Walcott nem játszhat, míg Shane Long a pozitív tesztje után szerdán tért vissza a csapathoz, így a játéka erősen kétséges.

Mire fogadjunk?

Klasszisokkal jobb csapat a City, ezt pedig a fogadóirodák oddsai is tökéletesen tükrözik. Amiben mi értéket vélünk felfedezni, az a legalább három City gól, amit az eddigi három hazai meccsén is bőségesen túlteljesített az Égszínkék együttes. Nem cifrázzuk túl, a hendikepet kevésbé érezzük vonzónak erre a találkozóra.

{"headTitle":"Manchester City - Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-18 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"City gólok száma: 2.5 felett","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
[3609973] 2021-09-18 16:00:00 Manchester City - Southamptonx;
megosztom