Premier League

Nyolcszoros oddsot is zöldítenénk a Liverpool kötelezőjén

  • Cipolla

Ismét kötelező győzelem előtt áll a Liverpool, de a Crystal Palace megviccelte a Spurst az előző fordulóban.

Az elmúlt négy szezonban oda-vissza verte a Liverpool a Crystal Palace-t, így a legutolsó Palace sikerig egészen 2017-ig kell visszamenni. Az oddsokra ránézve, ez a sorozat könnyedén folytatódhat, hiszen óriási favoritok a Vörösök.

3609972

A Liverpool egész jól kezdte a szezont, hiszen a négy meccsen begyűjtött 10 egység remek alapot adhat egy újabb sikeres szezonhoz. A BL is beindult, egy rettentő fordulatos, parázs kis csörtével az AC Milan ellen. Az első fél órában viszont nem tudták Klopp fiai lezárni a rangadót, így a semmiből visszajöttek az olaszok a meccsbe és fordítottak a félidő végén. A második játékrészben azonban megemberelték magukat az Anfield támogatását élvező Hendersonék, és 3-2-re legyűrték a Milant. 

Tették ezt úgy, hogy Klopp pihentette Van Dijkot illetve Mané is csak a kispadon kapott helyet. Utóbbi formája miatt van az egyetlen aggódni való, mivel  a szenegáli pocsék formája az igazán nagy csapatok ellen nem fog beleférni. Hét közben Divock Origi pótolta őt, most vélhetően visszatér a kezdőbe az afrikai, Van Dijkkal együtt.

Három hiányzóval számolhat a német mester, a legfájóbb Harvey Elliott lehet, aki bokatörést szenvedett a Leeds ellen, így legjobb esetben is csak tavasszal térhet vissza a pályára az idén berobbanó angol tehetség. Továbbá nem lesz bevethető Roberto Firmino illetve Neco Williams sem, de az ő pótlásuk megoldott.

A vendégek egy gyengécske szezonstart után kezdtek el focizni, így az elmúlt két találkozón már láthattunk életjeleket Patrick Vieira együttesétől.A Chelsea illetve a Brentford elleni kilátástalan játék után a West Ham illetve a Tottenham ellen már négy pontot gyűjtöttek be, így már a középmezőnyben tanyáznak egy kemény sorsolás ellenére is. Ráadásul pariban voltak mindkét élmenő ellen, ami szintén magabiztossággal töltheti el a Sasokat.

Három biztos hiányzóval készülhet a menedzser, Eberechi Eze, Nathan Ferguson illetve Jeffrey Schlupp sem lesz bevethető. Centerben a friss igazolás Odsonne Édouard kezdhet aki a Celtictől érkezett az utolsó napon.

Érdekesség, hogy a Tottenham ellen a 84. percben szállt be először a csapatba, de így is kétszer bevette Lloris kapuját a francia.

Mire fogadjunk?

A hazaiak bombaformában vannak, így hiába a remek Palace-siker a hétvégéről, nehéz elképzelni, hogy Salahék pontot veszítsenek szombat délután. Emiatt egy hendikepes fogadást próbálunk meg a Klopp-csapatra, míg másik tippünknek a büntetőlapok piacáról hozzuk.

A bíró az az Andy Madley lesz ezen a találkozón, aki mostanában inkább negyedik bíróként tevékenykedik, de amikor lehetőséget kap a pályán, akkor is - még angol viszonylatban is - kevés lappal operál. A két csapat is alapvetően a sportszerűek közé tartozik, így a 2.5-es határnál is az under a favorit. Mi kockáztatunk egyet és megpróbáljuk, hogy nulla lappal zárul ez a randevú. A Liverpool a Burnley elleni meccsén, míg a Palace a Chelsea otthonában játszott nulla lapos találkozót, így nyolcszoros oddson egy próbát mindenképp megér.

{"headTitle":"Liverpool - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-18 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool -1.5","odds":"1.625","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első kiosztott lap: Nincs büntetőlap","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3609972] 2021-09-18 16:00:00 Liverpool - Crystal Palacex;