Serie A

Igen komoly szenvedést várunk a címvédő Intertől

  • varin

Nagyon nehéz mérkőzés vár a címvédő milánói gárdára, amely a Bolognát fogadja.

Hosszú évek után a tavalyi volt az első szezon, amikor az Internek sikerült oda-vissza legyőznie a Bolognát, no persze nem csak ez ért az év végén aranyérmet Antonio Conte csapatának. Mindazonáltal a két fél szombat kora esti találkozója idén nem tűnik egyértelműnek, hiszen a vendégek remek formának örvendenek, az Inter pedig két nyeretlen találkozóból érkezik.

3657024

Igazi kis laziós összecsapás lesz ez a kispadok között, hiszen a hazaiakat Simone Inzaghi, a vendégeket Szinisa Mihajlovics irányítja majd, így lesz miről nosztalgiázni a trénereknek. Sok idejük persze nem lesz parolázni, hiszen szoros 90 percnek nézhetünk elébe, ha a Bologna folytatja idei remek formáját.

A piros-kékek ugyanis három meccsen 7 pontot szereztek, amely belevéve a lejátszott ütközetek közé egy bergamói túrát, nem kis eredménnyel ér fel. Persze a Salernitana vagy a Verona legyőzése otthon kötelező feladat, de mégis jobb formában várják a meccset Sorianóék.

Az Inter ugyanis előbb botlott kissé tartalékos felállásban a Sampdoria ellen, majd a BL-debütálás sem sikerült jól, hiszen a Real Madrid 3 ponttal távozott a San Siróból.

Mindazonáltal pánikolni nincs ok, hiszen ebből a csoportból a továbbjutás szinte elbukhatatlan, míg játékban az olaszok a meccs nagy részében a spanyolok fölé kerültek.

Viszont korai lenne még igazán megítélni, mire is lehet képes ez az Inter. Inzaghi érkezése, Calhanoglu átcsábítása Milánó piros-fekete részéből, illetve a finoman szólva is negatív előjelű Lukaku-Dzeko cserét követően még nem merjük bajnokesélyesnek nevezni a Nerazzurit.

Egyértelműen a szerb mesternek van jelenleg "készebb" csapata, és bizony komoly fejtörést okozhatnak a bolognaiak Milánóban is. Véleményünk szerint benne van ebben a meccsben a döntetlen, amelyet most egy furcsa biztosítással preferálunk. Fűszerként pedig megtippeljük az Inter góljainak számát is, elárulva, hogy nálunk ez a meccs 2-1, 2-2, 1-1 körül van.

{"headTitle":"Inter-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter gójainak száma: 2","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Kétesély - a tét visszajár, ha hazai győzelem születik: Döntetlen","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3657024] 2021-09-18 18:00:00 Inter - Bolognax;