Bajnokok Ligája

Ikonikus meccsel tér vissza a Milan a BL-be!

  • varin
megosztom

A párharc, amely a mennyből a pokolba repítette a milánói híveket. Liverpool-Milan csúcsrangadó a BL-ben.

Szinte hihetetlenül hangzik, de a futballtörténelem első olyan Milan-Liverpool összecsapása következik, amely nem egy Bajnokok Ligája-finálé, hanem pusztán egy csoportmeccs. Az Anfield Roadon ugyanakkor már az első játéknapon hatalmas lesz a tét, hiszen a B-csoportban tényleg bárki lehet első és bárki lehet akár negyedik is.

3714011

Mindössze 210 percnyi futballtörténelem, de mennyi minden fért bele ebben a 3 és fél órába is. A Milan-szurkolók bizonyára életük meghatározó élményének tekintik a 2005-ös drámát és a 2007-es mennybemenetelt is, így kijelenthetjük, hogy ez a párharc úgy lett klasszikus, hogy szinte nincs is történelme. Azonban mint azt fentebb említettük, az Atlético Madrid és a Porto társaságában egyik csapat sem mehet biztosra, így a Liverpoolnak otthon illene győzelemmel kezdenie, míg a Milan számára sokat jelenten egy bravúrpont.

A bajnokságot hasonlóan impozánsan kezdte mindkét csapat, hiszen az olaszok három sikerrel (Sampdoria, Cagliari, Lazio) indítottak, míg a Liverpool mérlege 3-1-0, de a Bajnokok Ligája címvédője ellen egy hazai remi azért nem rossz eredmény.

Kattints a részletekért!

Az idei szezon egyik nagy kérdése persze az, hogy bírják majd a kettős terhelést Ibrahimovicék, hiszen a milánói gárda nagyon régen nem járt a BL-ben, amely bizonyosan nagyobb fókuszban lesz, mint az elmúlt évek EL-csatái.

"Rettenetesen nehéz csapatba került a Milan, ez pedig szerintem a bajnoki pontokban is meglátszódik majd. Ugyanakkor 2013 óta először játszhatnak itt a Rossonerik, így biztosan extra motivációval lépnek majd pályára.

Örülök, hogy barátom, Stefano Pioli szintet tudott lépni, jól ismerem őt még Parmából és már ott is kiváló taktikus volt" - nyilatkozta Arrigo Sacchi, a kétszeres BEK-győztes olasz szakember.

Hiányzók terén hatalmas probléma egyik oldalon sincs. Bár Harvey Elliott és Roberto Firmino a hazai, Tiemoué Bakayoko és Rade Krunic a vendégeknél nem bevethető, az ő pótlásuk azért megoldható feladatnak tűnik.

A futballtörténelem során először játszik a Milan az Anfield Roadon, és jó kis meccset várunk. Az viszont nem annyira biztos, hogy a gólokról szól majd, hiszen mindkét csapat egyetlen kapott gólnál tart a bajnokságban. Ennek ellenére a fogadóirodák inkább overes meccset várnak, amivel kevésbé értünk egyet... Tippjeink is ennek szellemében születtek.

{"headTitle":"Liverpool-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Gólok száma: 2-3","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714011] 2021-09-15 21:00:00 Liverpool - AC Milanx;
megosztom