Bajnokok Ligája

Joggal underdog Milánóban a Real Madrid? - furcsa tipp a nap meccsére

  • varin
megosztom

Milánóban bármi előfordulhat és annak ellenkezője is. Ennek szellemében tippeltünk az Inter-Realra.

A nem akármilyen parázsnak ígérkező Liverpool-Milan mérkőzés mellett a forduló másik rangadóját is egy milánói gárda, nevezetesen az Inter vívja. Simone Inzaghi fiai a Real Madridot fogadják, amely jó kis 90 percnek ígérkezik.

3714035

Noha a Milan csoportjával ellentétben itt nem beszélhetünk arról, hogy a továbbjutás szempontjából is fontos 90 perc lesz, azért tét nélküli gurigázást nem várunk. Mivel a Sahtar és a Sheriff ellen akár 12-12 pontot is hozhatnak a csapatok, nem kizárt, hogy ez egy oda-visszavágós párharc lesz az első helyért. Olaszországban viszont nem lenne meglepő a spanyolok veresége.

A szezont mindkét gigász korrektül kezdte, 1-1 döntetlen csúszott be a mérlegbe, igaz, a sorsolás nem volt éppen nehéz, mindemellett azért a Levante vagy a Sampdoria vendégeként nem lett volna meglepő a siker. Ez az összecsapás így a szezon első igazán komoly tesztje lesz az új edzők számára, hiszen messze az idénybeli eddigi legerősebb ellenfél áll majd a pálya másik oldalán.

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Fontosabb hiányzó talán csak Stefano Seni lesz, illetve David Alaba. Ugyan Carlo Ancelotti nem számíthat Ferland Mendyre, Dani Ceballosra, Gareth Bale-re, Toni Kroosra és Marcelóra, ám csak az osztrák kapott eddig viszonylag nagyobb percidőt, a többiek közül van, aki még pályára sem lépett idén.

Nagyon az idény eleje van még ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le. Az új edzők egyelőre jól sepernek, de ez most nagyon más helyzet lesz, mint egy Verona vagy Alaves ellen.

A tavalyi csoportkörben oda-vissza nyerni tudott a Real Madrid, amely az Inter búcsúját jelentette. Most nem feltétlenül fogadnánk a vendégekre, de olyan nagyon a hazaiakra sem... Alábbi tippünk viszont rendkívül sok végeredmény esetén zöldül.

{"headTitle":"Inter-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Az 1-es szám szerepel az eredményben - Igen","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3714035] 2021-09-15 21:00:00 Inter - Real Madridx;

Kattints a részletekért!

megosztom