Logibet

Egyetlen meccs, 6500-ra 150 ezer! - így zöldült egy 51-szeres odds

  • Logibet

A Logibet egyik előfizetője nem akármilyen kasszát fogott a kedd esti Sevilla-Salzburg meccsen.

Kedden este ismét jól járhattak, akik a Logibet master tippmesterével, varinnal tartottak, hiszen rutinos tipsterünk nem akármilyen szorzókat fogott. A stratégia a szokásos volt, az egyik régi előfizetőnk, szattila2 pedig tovább ütötte a tippeket, amelyből nem akármilyen profit sült ki.

A Logibet második helyén álló varin a Sevilla-Salzburg mérkőzésre küldött fel fogadásépítős ötleteket, a tőle megszokott módon. Mindkét csapattól sok lapot várt, amelyet elsősorban a fehérorosz bíróval indokolt. Nos, Kulbakov sporttárs nem akármilyen 90 percet futott, hiszen 10 kiosztott figyelmeztetés mellett 30 perce leforgása alatt 4(!) büntetőt is befújt, amely megágyazott a lapoknak.

 

Az eloszlás ugyan nem volt tökéletes, hiszen a Sevilla 6, a Salzburg 4 figyelmeztetést kapott, így a 111-szeres szorzó zöldülése elmaradt, de örömből így sem volt hiány.

A varin által kiajánlott 3+3 lap feletti opció 26-szoros szorzóval zöldült, míg szattila2 ehhez még hozzárakott egy 51-szeres oddsot, több lapot remélve a spanyoloktól.

A Logibet előfizetője a feltöltött szelvények alapján ezzel a négy fogadással 6500 forintból csinált közel 150 ezer forintot.

Alighanem a mai BL-játéknapra is vannak már hasonlóan bátor tippjei a tippmesternek, mint ahogyan például a parádés formában lévő th3k1ngl2p is több ötletet megosztott követőivel. Ne késlekedj te sem, csatlakozz a nyerők táborához, hogy már ma kaszálhass egy nagyot!

 

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!