Bajnokok Ligája

Van még ennél is lejjebb, tisztelt Öreg Hölgy?

  • varin

A bajnoki botladozások után a skandinávoknál már tényleg nem illene hibáznia a Juvénak.

Kattints a részletekért!

Sok időnek nem kellett eltelnie a Serie A-ban, hogy a Juventusnál máris pánikolni kezdjenek a szurkolók. Cristiano Ronaldo utolsó perces távozása, majd három pocsék eredmény és 8 pontos lemaradás a bajnokságban - a fanok szerint lassan a negyedik hely is csodával érne fel. Ezt követően utazik az Öreg Hölgy Svédországba, ahol a Malmö ellen egy ugyanolyan kötelező győzelem elé néz, mint mondjuk lett volna Udinében vagy otthon az Empoli ellen.

3714083

A Juventus persze nem volt könnyű helyzetben a Napoli elleni rangadón, ám mint azt mi is jeleztük, az olyan játékosok, mint Alex Sandro, Bentancur, Cuadrado, Danilo vagy Dybala nélkül nincs sok esélye egy rangadón az iparvárosiaknak, miként Arthur és Chiesa sérülése csak újabb lapáttal tett rá a problémákra. Ennyi sérülttel és Ronaldo eligazolásával szinte biztosan kijelenthető, ez a Juve távol van nem csak attól, hogy domináljon Olaszországban, de még a dobogótól is. Massimiliano Allegri szerint azonban felesleges a pánikhangulat.

"Voltak már ennél sokkal nehezebb időszakok is a csapat életében. Az Empoli ellen frenetikusan játszottunk, de a Napoli ellen most kijöttek a hibák, rengeteg labdát adtunk el. Öt bekapott gólnál járunk a bajnokságban, és ezen sürgősen javítanunk kell. Most a keddi meccsre fókuszálunk, aztán jön a Milan elleni rangadó - remek lehetőségek a megújulásra" - mondta Allegri.

A szurkolók leginkább a védelmet, illetve Szczesny kapust találták meg, aki a Napoli ellen is komolyan benne volt az egyik gólban, így a pocsék formája már hetek óta tart.

[3714083] 2021-09-14 21:00:00 Malmoe FF - Juventusx

A Malmö csapatában azonban egy kötelezően legyőzendő ellenféllel néz szembe az Öreg Hölgy, hiszen a svéd gárda még a bajnokságban is csak a negyedik helyen áll a vesztett pontok tekintetében. Kétségtelen azonban, hogy veszélyes ellenfél a kék-fehér gárda, a Rangers kiverése nem akármilyen skalp, ahogyan a Ludogorec ellen sem volt könnyű dolga Jon Dahl Tomasson csapatának.

A forma azonban aggasztó, hiszen az Allsvenskanban előbb a Hammarby, majd a Norrköping lopott pontokat Christiansenéktől, így nem a legjobb hangulatban találkoznak a csapatok, a svédek oldaláról sem.

Sokat számíthatnak a visszatérők azonban, hiszen Dybala vagy éppen Sandro fontos elemei a csapatnak. Mérget viszont arra sem vennénk, hogy megússzák a Zebrák kapott gól nélkül, így ez a tipp is szerepel majd a menüben. Fűszerként pedig ajánljuk, hogy a svédek szerzik a meccs első gólját, de pont nélkül maradnak.

{"headTitle":"Malmö-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Juventus + mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Hogyan alakul a mérkőzés: Vezetés - Vereség","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714083] 2021-09-14 21:00:00 Malmoe FF - Juventusx;