Bajnokok Ligája

Komoly értéket tartogathat ez a megemelt odds!

 • varin
megosztom

Augusztusban ez a tipp 7 perc alatt zöldült, most pedig ismét komoly értékkel kecsegtet.

A nap egyértelműen legérdekesebb mérkőzésére Barcelonában kerül sor, a katalánoknak esélyük kínálkozik, hogy revansot vegyenek az augusztusi 2-8-ért a Bayern Münchenen. Az akkori gólfesztivál megismétlésére most kevés sanszot látunk, de akad egy speciális piac, amely így is nagy értékkel kecsegtet.

3714046

A bwin "Price Boost" piacai között a hét legérdekesebb nemzetközi kupameccsein fogadhatunk megemelt oddsokon. Ezek a szorzók azért nem ritkán olyan számok, amelyeket egyik-másik irodánál el lehet érni, ám akadnak derűs kivételek.

Az egyik ilyen példa a Barcelona-Bayern München meccsen található, ahol 4.50-es szorzóval fogadhatunk arra, hogy mindkét csapat szerez gólt az első játékrészben. Ez ugye tavaly simán zöldült, akkor a Bayern mindkét félidőt 4-1-re nyerte, a BTS pedig már a 7. percre össze is jött.


Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt


Vizsgálva a többi fogadóirodát, a bwin speciális ajánlatát leszámítva erre a legmagasabb szorzót a Bet365 kínálja, ám itt is csak 3.40. A piaci átlag jelenleg 3.18-on van, így 4.50-es fogadási lehetőséget nem érdemes kihagyni.

Ez egy teljesen reális tipp, amely könnyedén zöldülhet akár néhány perc alatt is. A megemelt szorzó és az oddskülönbség pedig gyakorlatilag garancia arra, hogy +EV-s fogadást kötünk. Viszont kiemelten fontos, hogy igazi értéket csak a bwinen tartogat, máshol nem érdemes megjátszani ezt az ötletet!

{"headTitle":"Barcelona-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt az első félidőben (Price Boost)","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714046] 2021-09-14 21:00:00 Barcelona - Bayern Münchenx;
megosztom