Bajnokok Ligája

Még gól sem kell ehhez a 10-szeres spéci tipphez

megosztom

A Barcelona-Bayernen a vendég csapat a favorit, de ettől még kismillió egyéb dologra is tudunk fogadni.

Kedden végre folytatódik a kontinens, vagyis inkább a világ legjobb klubfoci sorozata és immár tényleg nem babra megy a játék. Az első játéknapon rögtön nyolc mérkőzést kapunk, mi pedig a legérdekesebbeket már górcső alá is vettük szokásos beharangozó anyagainkban. A nap összecsapása viszont nem is kérdéses, hogy a Barcelona-Bayern lesz, amelyet szintén több ízben körbejártunk már.

Nézzünk most rá mindenesetre a 22bet spéci BL-piacára, hiszen ahogyan azt már megszokhattátok, népszerű partnerirodánk előszeretettel készül speciális fogadásokkal a legnagyobb viadalokra. Vannak egészen elképesztő kamikaze-betek, amik nyilván ritkán zöldülnek, mint a fehér holló, de szó nélkül akkor is nehéz elmenni mellettük, de reálisabb profittal kecsegtető érdekesség is akad bőven.

Közel 10-szeres pénzt hozhat például, ha a világ legjobb csatárja, Robert Lewandowski legalább 3 pontos kapuralövést ereszt el és a Bayern több, mint 2 szögletet végez el mindkét félidőben!

Erről a piacról hoztunk alább néhány példát, a skála pedig elképesztően széles, a kicsi oddsoktól a majd' 1000-szeres ötletig minden van. Érdemes tehát végignyálazni a 22betet, hiszen majdnem 300 hasonló opcióból válogathatunk.

{"headTitle":"Barcelona-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Memphis Depay több mint 3 lövés és Robert Lewandowski több mint 4 lövés","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Robert Lewandowski 2 pontos kapuralövés felett + Bayern több. mint 2 szöglet mindkét félidőben","odds":"9.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Jamal Musiala - Legalább 1 kapura tartó lövés és Memphis Depay több mint 3 kapura tartó lövés","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Robert Lewandowski szerzi az első gólt és Sergio Busquets, Benjamin Pavard sárga lapot kap","odds":"36.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Philippe Coutinho, Sane Gólt Szereznek És Sergio Busquets, Joshua Kimmich Lapokat Kapnak","odds":"100.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bayern Munich nullra nyer, mindkét csapat több mint (3) szögletet végez el mindkét félidőben","odds":"341.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona nyer 2-1 arányban, Memphis Depay szerzi az első gólt, mindkét csapat több mint 1 lapot kap, mindkét csapat több mint 4 szögletet végez el","odds":"426.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lucas Hernández szerzi az első És Gerard Pique szerzi az utolsó gólt","odds":"1000.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom