NB I

Reméljük, nem lesz unalmas - tipp az Újpest-Zetére

  • mr.blonde
megosztom

Hétfőre is maradt egy mérkőzés az NB I 6. fordulójából, az Újpest a Zalaegerszeget fogadja.

Megszerzi-e első győzelmét az Újpest? Ez a legfőbb kérdése a hétfő estére maradt Újpest-Zalaegerszeg élvonalbeli találkozónak. A fogadóirodák bíznak a hazaiakban, hiszen esélyesnek hozták ki a lila-fehéreket, amivel egyetértettek a fogadók is, akik szépen lenyomták az Újpest győzelmének oddsát. 

3612090

Hogy igazuk lesz-e, az hamarosan kiderül, mindenesetre a válogatott szünet nem jött rosszul a fővárosiaknak. A klub honlapjának beszámolója szerint a sérültek közül három fontos játékos is felépült, így Viana, Tallo és Beridze is a csapattal edzett, így vélhetően bevethetőek lesznek hétfő este is. Kell is az erősítés az Újpestnek, hiszen öt forduló alatt két remit és három vereséget hoztak össze. 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<

Sokkal jobban a Zalaegerszeg sem áll, ám a kék-fehéreknek már van egy győzelmük. A Zete 4 szerzett pontja szintén nem túl acélos, de a sorsolás nem volt könnyű Waltner Róbertéknek, akik meglepetésre készülnek a Megyeri úton. 

"Bízom benne, hogy győzelemmé fog érni az a munka, amit az utóbbi időszakban elvégeztünk – kezdte mondandóját a szakember. Ki vagyunk éhezve a sikerre és hogy újra átérezzük azt, amit a Debrecen mérkőzést követően érezhettünk. Kemény edzéseken vagyunk túl, sokat gyakoroltuk a védekezést és próbáltuk egy szintre hozni azokat a játékosokat, akik később csatlakoztak a kerethez. Felkészültünk az Újpestből!" - adta ki az ukázt a zalaiakat trenírozó Walter. 

Mire érdemes fogadni?

Mivel mindkét csapatnak elég nagy szüksége lenne egy győzelemért járó három pontra és mindkét szakvezető szeret is támadni, ezért adja magát, hogy gólváltásra és gólokra fogadjunk. Ehhez jó előjelet biztosíthat a két csapat utolsó 5 egymás elleni meccse is, hiszen ezeken a meccseken 2,5 gólnál mindig több született. 

[3612090] 2021-09-13 20:00:00 Újpest - Zalaegerszegx;5

Az Unibet fogadásépítőjével össze is rakhatjuk a mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gólnál több fogadást, amire 1,80-as szorzót kapunk, de még ezt megspékeljük azzal, hogy hozzáteszünk legalább 4 lapot. A meccset majd Solymosi Péter vezeti, akit nagyon nem kell bemutatni senkinek, a nagy csatát simán megfűszerezheti pár sárga kártyával. Az alábbi hármas kötésünkre 2,35-ös szorzót kapunk. 

 

 

Te mire fogadnál az Újpest - Zete meccsen? 

[3612090] 2021-09-13 20:00:00 Újpest - Zalaegerszegx;
megosztom