Bajnokok Ligája

Így négyszerezhetjük meg a pénzünket a csoportkör alatt

  • Cipolla
megosztom

Kezdődik a BL-csoportkör, long term fogadásokkal nyernénk a csoportkör alatt.

Végre elkezdődik a BL-csoportkör, így a klubfutball legfontosabb eseménye is útjára indul a selejtezők után. Sajnos magyar csapat nélkül, de rettentő parázs meccsek várhatóak már a csoportkörben is. A sorsolást már elemeztük, most viszont csoportspecifikusan állítottunk össze egy szelvényt, ahol öt csoportot vettünk szemügyre.

B-csoport

Az egyik legkeményebb csoportnak tűnik első blikkre, hiszen a három évvel ezelőtti győztes Liverpool, a tavaly épp a Vörösöket kiverő Atletico Madrid, a nagy visszatérő AC Milan illetve a portugál második Porto kapott ide besorolást. Mi az angol csapatra tesszük a zizit, mivel nemcsak remek formában vannak Klopp fiai, a legkiegyensúlyozottabb csapat címre is ők apellálnak a négy vetélytárs közül. Úgy gondoljuk, hogy a Milannak, a városi riválishoz hasonlóan idő kell, mire a nemzetközi porondon is újra fel tudja venni a ritmust, így nem várunk tőlük az idei szezonban csodát. A Portónak pedig sok lehet a két nagyágyú.

C-csoport

Kiegyenlített kvartett lehet, ugyanakkor a Dortmundnak meg kell oldania a továbbjutást innen. A Besiktas abszolút outsider, az Ajax-Sporting duó pedig mehet a továbbjutásért, de a nemzetközi rutin ismét a mi csapatunkat segítheti, így nem várunk szenzációt ebben a csoportban sem. A tavaly BL-negyeddöntőig jutó németek egy bombaformában levő Haalanddal aligha most szállnak ki a továbbjutásért vívott harcból.

E-csoport

Egyértelműen kétesélyes lehet ez a négyes, hiszen a Bayern és a Barcelona kiemelkedik, de kettejük közül is úgy véljük, hogy jelenleg más kategóriában játszanak a bajorok és a katalánok. A Bayern München egészen elképesztő produktumra lehet képes és bár tavaly a PSG a végállomást jelentette számukra a negyeddöntőben, idén ismét a győzelemre törhetnek. Nagelsmann érkezése zökkenőmentesen alakul, a forma brutálisan jó, így a több sebből vérző Barcának nem sok esélye mutatkozik a csoportgyőzelemre.

A Benfica, Dinamo Kijev duó maximum asszisztálhat ehhez, ennek ellenére benne van a pakliban Koemanék botlása valamelyik gyengébb vetélytárs ellen.

G-csoport

Talán a legkiegyenlítettebb négyes az egész csoportkörben, de ismételten a rutinra voksolunk. A Sevilla tavaly is továbblépett a csoportból és gyakorlatilag minden évben valamelyik nemzetközi sorozatban kisebb-nagyobb sikert el tud érni, míg az ellenfelek zöme kevés nemzetközi rutinnal rendelkezik. A friss francia bajnok Lille például két éve egy szerzett ponttal lett tök utolsó csoportjában, de a Wolfsburg 2015 óta nem járt BL-csoportkörben. A Salzburg sötét ló lehet, de ezt minden évben elmondjuk róluk de tavaly is csak ráijeszteni tudtak a nagyokra, nem volt esélyük továbblépniük.

H-csoport

Meglepő lehet, de a Juventust támogatjuk. Bár borzasztó formában van a csapat, annyira gyenge ez a csoport, hogy féllábbal is meg kell oldaniuk a Chelsea mögött a továbbjutást. A Zenit illetve a Malmö nagy harcot vívhat a harmadik helyért, de nem tudjuk elképzelni, hogy akkorát betlizzenek az olaszok, hogy a csoportkör legyen a végállomás.

Összességében több, mint négyszerezhetjük a pénzünket ezzel a kombival. Te látsz valamelyik csapatban buktatót?

{"headTitle":"Bajnokok Ligája csoportkör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 18:45","footerTitle":"Eredő odds: 4.12","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"B-csoport - továbbjut: Liverpool","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"C-csoport - továbbjut: Borussia Dortmund","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"E-csoport - győztes: Bayern","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"G-csoport - továbbjut: Sevilla","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"H-csoport - továbbjut: Juventus","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom