Bundesliga

Dárdai állása a tét vasárnap, így csak a három pont elfogadható

 • gb1
megosztom

Dárdai Pál hajszálvékony jégen táncol, hiszen a Hertha nulla ponttal áll a tabella végén. A Bochum elleni kötelező jön.

Komoly bajban van a Hertha Berlin, amely három kör után pont nélkül kullog a tabella utolsó helyén és bármilyen szörnyű ezt leírni, még soha nem rajtolt ilyen rosszul az élvonalban. Nem véletlen tehát, hogy még az újonc Bochum ellen sem favorit a fővárosi csapat, pedig mikor szerezne pontokat, ha nem most...

3624368

Dárdai alatt tehát rezeg a léc, két kötelező bajnoki előtt áll csapatával, amiken ha nem lesz meg a hat pont, könnyen lehet, hogy idő előtt távozni kényszerül. Pedig pár hónapja még ünnepelt hős volt, aki megmentette a kieséstől a kék-fehéreket, de a mai topfociban pár hét alatt drasztikusan változhat az edzők megítélése.

A Hertha valószínűleg régóta keres egy nagy edzőt. Pál kicsi edző, kedves edző, aki kisegít, ameddig kell. Ha ideérkezik egy nagy edző, akkor Pál rögtön visszatér az U16-os csapathoz, és csinálja tovább azt, amit korábban.

- jelentette ki magáról a korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál a címvédő Bayern München elleni 0–5 után. "Nem ragaszkodom a kispadhoz, csak kisegítek. A nyáron sem arról volt szó, hogy mindenképpen maradok. Az igazolásokat pedig nem én intéztem, az nem az edző feladata." - mondta, kicsit megvédve helyzetét.

Öröksége nem volt egyszerű és ugyan a Hertha szép menetelést produkált a tavalyi szezon végén, az új idényre ismét elemeire hullott az egység. Az sem segít, hogy temérdek a hiányzó, bár a keret elvileg elég mély, főleg ahhoz, hogy a Bochummal felvegyék a harcot.

[3624368] 2021-09-12 17:30:00 Bochum - Hertha Berlinx

Jó jelek is akadnak bőven - a VfL-lel szívesen játszik a Hertha - az utóbbi 19/17 egymás ellenin nem kapott ki, bár az utóbbi időben nem a gólparádéról szóltak meccseik, hiszen az elmúlt 9/8 underes eredménnyel zárult.

Most sem valószínű, hogy látványos, találatokban gazdag összecsapást hoznak majd, de úgy véljük, végre pozitív fordulat jöhet a fővárosi csapat életében. Jól jött Boatengéknek a válogatott szünet is, volt idő rendezni a sorokat és mivel keretügyileg rendben vannak, szerintünk legalább egy pontra jók lesznek az újonc otthonában, ezzel pedig már profitálhatunk is az alábbi tippel.

{"headTitle":"Bochum-Hertha","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-12 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha +0.25 (ÁH)","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624368] 2021-09-12 17:30:00 Bochum - Hertha Berlinx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom