Érdekesség

Új sportfogadó partnere lett az Európa Ligának

megosztom

A bwin az UEFA Európa Liga és az új UEFA Európa Konferencia Liga hivatalos partnere lesz

A bwin örömmel jelentette be, hogy forradalmi partnerséget kötött az UEFA-val, hogy a következő három szezonban az UEFA Európa Liga és az újonnan megalakult UEFA Európa Konferencia Liga hivatalos partnere legyen. A partnerség megerősíti a bwin pozícióját a felelős szerencsejátékok piacvezetőjeként, és biztosítja, hogy a márka világszerte látható legyen a szabályozott szerencsejáték-ipari piacokon - áll partnerirodánk közleményében.

Az európai labdarúgás e két vezető versenysorozatán 55 ország összesen 216 csapata vesz részt, közülük 64 a csoportkörtől kezdve, amikor a partnerség életbe lép, és a bwin márkája láthatóvá válik a világszerte közvetített mérkőzéseken.

Hivatalos fogadási partnerként a bwin nagy láthatóságot kap mindkét sorozatban. A márka megjelenik az interjúk hátterében és a stadionokban, beleértve a pálya menti reklámplakátokat, valamint a két UEFA verseny honlapján és közösségi médiájában. A partnerség kulcsfontosságú eleme lesz az UEFA és a bwin közös erőfeszítésének, amely a felelősségteljes szerencsejáték népszerűsítését és a sport integritásának biztosítását fogja kezdeményezni. A partnerség kezdetére a bwin elindította a betresponsibly.info weboldalt, amelyen népszerűsíti a bwin és az anyacég (Entain) biztonságos szerencsejáték kezdeményezéseit, valamint bemutatja a felhasználók számára elérhető eszközök széles skáláját, amellyel teljesen kézben tarthatják szerencsejáték szokásaikat.

„Örömünkre szolgál bemutatnunk a bwin-t, mint az első Hivatalos Sportfogadási Partnerünket az egyik kupasorozatunkhoz Hivatalos Partner szinten. A bwin márka, ami úgy határozza meg magát, hogy nagyon közel áll a rajongókhoz, szenvedélyes a labdarúgás, valamint a Európai labdarúgó klubok iránt, kiválóan illeszkedik a mi kupasorozatainkhoz" - fogalmazott  Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingigazgatója.
 

Mint azt bizonyára sokan tudjátok, a bwin a Hathárom egyik partnerirodája, és annyit elárulhatunk, hogy a háttérben dolgozunk egy exkluzív promóción a Ferencváros Európa Liga szereplése kapcsán. A részletekkel hamarosan jelentkezünk!


Mit találsz a Bwin-en? 

 • Magyar nyelvű felület 
   
 • 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
   
 • Széles meccs előtti és élő fogadási kínálatot
   
 • Magas kifizetés a terem- és amerikai sportoknál
   
 • Élő fogadások részletes statisztikákkal 
   
 • Időszakos vagy személyre szabott promóciókat és ingyenes fogadási lehetőségeket
   
 • Cash Out lehetőséget
   
 • 'Edit my bet' funkciót, amelynek értelmében lehetőséged van az elhelyezett fogadásodat utólag is módosítani, a tippet és a tétet cserélni 
   
 • Póker és kaszinó (élő) klienst
   

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<
 

bwin


 

megosztom