Foci-vb 2022

Most kell szétbombázni a magyar győzelmet? - oddsok Albánia ellen

  • varin

Albánia több kulcsjátékosát is nélkülözi a magyar csapat ellen, így Marco Rossi fiai esélyesek Tiranában a győzelemre.

Minden szempontból rettenetes vereséget szenvedett a magyar válogatott szerda este Anglia legjobbjai ellen. Sajnos Marco Rossi fiai rettenetes gólokat kapva kapituláltak 60 ezer fanatikus előtt egy szenzációs Európa-bajnokságot követően úgy, hogy hiába tartották magukat 55 percig Orbánék, nem nagyon látszódott esély a pontszerzésre a domináló angolok ellen. Keseregni azonban nincs sok idő, hiszen vasárnap már Tiranában lép pályára a magyar csapat, ahol muszáj lesz legyőzni az albánokat.

3495356

Edoardo Reja csapata bár az eredmény alapján nagyon simán kikapott Lengyelországban, valójában Manajék parádésan futballoztak azon a mérkőzésen, és a 4-1-es eredmény teljesen irreális a látottakhoz képest. Ellenfelünk arra az eredményre építhet, ugyanakkor céljaik eléréséhez a magyar csapatot le kell győznie.

A fogadóirodák nagyjából azonos szorzókkal álltak elő, a magyar csapat egy hangyányival esélyesebb, ugyanakkor az albánok nincsenek rossz formában, hiszen kvalifikálták magukat a Nemzetek Ligája B divíziójába, méghozzá Fehéroroszországot, Litvániát és Kazahsztánt megelőzve.

A magyar válogatott szempontjából viszont jó hír, hogy több kulcsjátékos is megkapta második sárga lapját, így Keidi Bare (16/2, Espanyol), Rey Manaj (26/6, Spezia) és talán a legnagyobb sztár, Elseid Hysaj (60/1, Lazio) sem léphet pályára.

A rendkívül csalódást keltő vereséget követően Marco Rossinak nagyon hamar össze kell kapnia Gulácsiékat, hiszen kötelezően begyűjtendő 6 pont következik. Egyik csapattól sem várható pihentetés, hiszen a mieink ezt követően Andorrát, míg Albánia San Marinót látja vendégül, ahol inkább lehet majd rotálni.

Véleményünk szerint ha az olasz szakvezető rendet tesz a fejekben, esélyesként utazhatunk Albániába, ahol egy kissé tartalékos hazai csapat ellen kijavíthatjuk az angolok elleni csalódást.

{"headTitle":"Albánia-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország -0.25","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3495356] 2021-09-05 18:00:00 Albánia - Magyarországx;