Premier League

Nagy szezont várnak Ronaldótól a bukik - íme az oddsok!

megosztom

Ronaldótól 36 évesen is kiemelkedő szezont várnak a bukmékerek a Premier League-ben.

Hatalmasat robbant az átigazolási piac hajrájában Cristiano Ronaldo transzfere, hiszen a portugál klasszis a Manchester City helyett végül a egykori klubjánál, a Manchester Unitednél kötött ki. Hogy CR7 érkezésével milyen esélyei lesznek trófeákat gyűjteni a Vörös Ördögöknek, azzal egy másik cikkben foglalkoznunk, most nézzük meg, milyen teljesítmény is várható a 36 éves veterántól egykori klubjánál.


Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet


3 forduló eltelt, így Ronaldo előtt maximum 35 mérkőzés áll még, ezeken pedig a Bet365 szerint jó eséllyel 20 gól fölé jut majd a visszatérő játékos. Ez egyébként a Manchester United színeiben csak egyszer sikerült neki, akkor viszont egyenesen 31 gólig menetelt, amely ha ezúttal is meglenne, pénzünk 11-szeresét kaszálhatnánk.

{"headTitle":"Cristiano Ronaldo PL-góljai a 2021/22-es szezonban","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-11 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"20 vagy kevesebb","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"21-23","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"24-26","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"27-29","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"30 vagy több","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mivel Ronaldo fizikai állapotával aligha van gond, szinte biztosan bevethető lesz a válogatott szünet után, vagyis Ole Gunnar Solskjaer mester a teljes szezonban számíthat Ronira.

Fogadhatunk arra is, hogy a csapaton belül szerez-e valaki több gólt nála. Tavaly ezt a címet Bruno Fernandes szerezte meg, ám ő góljai több, mint felét büntetőből szerezte, amelyek most átszállhatnak honfitársára. A fiatalabbik portugál ugyan kiválóan kezdte az évet, egy mesterhármast rúgott a Leedsnek, de az így is nagy meglepetés lenne, ha 10-12 gólnál sokkal többet szerezne.

Második helyen Mason Greenwoodot találjuk, aki eddig mindhárom meccsén betalált, ám 19 évesen, nem klasszikus befejező csatárként azért óriási fegyvertény lenne nála is a 20 gól körüli zárás.

Kétséges, hogy Ronaldo milyen ütemben száll vissza a harcba, de nemigen látni sok kihívót ezen a piacon. Ha a United idén is szignifikáns számú büntetőt kap majd, akkor CR7 ezt az 1.50-es szorzót könnyedén zöldítheti majd.

{"headTitle":"A Manchester United házi gólkirálya a Premier League-ben","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-11 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bruno Fernandes","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mason Greenwood","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Edinson Cavani","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Jóval érdekesebb lehet a Premier League Aranycipőjéért folytatott küzdelem, ahol tavaly Harry Kane 23 találattal végzett az élen. Az oddsok alapján itt favorit most Ronaldo, megosztva az 1 gólos Lukakuval, míg a hátsóbb régiókban a tavalyi szezont brutálisan jól kezdő és idén is 3 gólnál járó Dominic Calvert-Lewint, illetve az új szerződését nemrég aláíró Harry Kane-t találjuk.

Ezen a piacon azért a Chelsea belga klasszisa valóban komoly kihívó lehet, hiszen hiába áll csak 1 góllal Lukaku, a Kékek két rangadón vannak túl, ráadásul az oddsok alapján bőségesen van is esélyük a bajnoki címre.

{"headTitle":"Ki lesz a Premier League gólkirálya?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-11 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Romelu Lukaku (Chelsea)","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo (Manchester United)","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mohamed Szalah (Liverpool)","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Harry Kane (Tottenham)","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bruno Fernandes (Manchester United)","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dominic Calvert-Lewin (Everton)","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
16390#00
bet365

 

megosztom