Logibet

Már csak néhány órád maradt a kedvezményes előfizetésre!

  • Logibet

Kevesebb, mint két nap és letelik az akció, amely még kedvezményes előfizetési lehetőséget biztosít.

A Logibet új árai szeptember 1-jétől
Csomag 1 hónap 3 hónap* 6 hónap*
Normál 29.99€ 26.66€ 24.99€
Pro 54.99€ 48.33€ 44.99€
*: Az árak egy hónapra értendőek

 

Rengetegen használtátok ki az elmúlt hetekben a Logibet kedvezményes áraihoz kapcsolódó akciót, szinte soha nem látott számú előfizető csatlakozott oldalunkhoz augusztusban. Ez persze nem véletlen, hiszen szeptember 1-jétől emelkednek az előfizetési csomagok árai, hiszen ahogyan egyre bővül az elérhető tippmesterek száma és növekszik a minőség, úgy a Logibeten is egyre több fejlesztés és újdonság elérhető. És mivel a Logibet eddig is egy alulárazott szolgáltatás volt, ezt szeretnénk most valamelyest kompenzálni, kiemelve azt a tényt, hogy a következő hónapokban is várhatóak fejlesztések oldalunkon. 

Ám senkivel sem szerettünk volna kiszúrni, különösen a hűséges, régi előfizetőinkkel nem, így pedig már korábban elárultuk, mikor is változik az ár, lehetőséget biztosítva arra is, hogy a leghűségesebb tagjainknak SOHA ne változzon az előfizetés ára.

 

Így használhatod ki a Logibet kedvezményes árát

Az az előfizető, aki augusztus 31-éig bármilyen csomagra előfizet, és nem mondja le a csomag megújulását, valamint a szolgáltatója mindig le is tudja vonni a megújuló csomag árát, örökre a mostani áron veheti igénybe a szolgáltatást. Ez egy 6 hónapos PRO-csomag esetén évi 180€ különbséget is jelenthet, de normál előfizetés esetén is lehet markáns a különbség.

Nincs tehát semmi más dolgod, mint a következő egy hétben előfizetni és a Logibet lelkes tagjai között maradni!

 

>>> A régi áron szeretnék hozzájutni a tippekhez! <<<