Magyar válogatott

Rossi angolverő keretet hirdetett, íme az oddsok

Vészesen közelít a világbajnoki selejtezősorozat folytatása, így a szövetségi kapitány kiküldte a behívókat.

A magyar válogatott hamarosan folytathatja menetelését a 2022-es világbajnoki selejtezősorozatban -  jövő csütörtökön az Eb-döntős angolokat fogadja a Puskás Arénában, három nappal később az albánok vendégeként lép pályára, majd szeptember 8-án az andorraiakkal játszik, ugyancsak otthon.

Marco Rossi szövetségi kapitány szerdai kerethirdetése során elhangzott a hír, amire mindenki várt, hogy visszatér a nemzeti csapatba Szoboszlai Dominik,

az RB Leipzig futballistája, aki sérülése miatt lemaradt nyáron a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságról. Tamás Márk és Sallói Dániel is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amely a szeptember elején sorra kerülő három világbajnoki selejtezőre készül. - olvashatjuk az MTI-n.

"Három különböző mérkőzés vár ránk, ugyanolyan hozzáállásra lesz szükség minden találkozón. Anglia ellen hasonló lesz a helyzet, mint az Eb-csoportmeccseken, kis túlzással az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára, de talán most már tisztelnek minket annyira az ellenfelek, hogy nem becsülnek le minket. Szerencsére is szükségünk lesz, de mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el és kiszolgáljuk a nagyszerű közönségünket."

- nyilatkozta Marco Rossi.

Nem túlzás tehát az állítani, hogy rangadó lesz ez a találkozó, az Eb-n látottak pedig bőven adnak okot a bizakodásra. Persze a ló túloldalára sem szabad átesni és az oddsokat látva máris szembesülünk a realitással.A legnagyobb figyelem persze a szeptember 2-án megrendezésre kerülő Háromoroszlánosok elleni összecsapást övezi. Az angolok ugyebár 3/3 győzelemmel állnak az élen az I-csoportban, de mi sem állunk csehül, ugyanis 7 ponttal az osztályozót érő 2. pozíciót foglaljuk el.

A bukik egy elég bivaly, 8-szoros oddszot szabtak ki Gulácsiék győzelmére, ahogy az sem lenne papírforma, ha mindkét fél betalálna, ez @2.26-szoros pénzt érne. 

Te milyen eredményt vársz Anglia ellen?

{"headTitle":"Magyarország-Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Anglia győz és összes gól < 3.5 - igen","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3495354] 2021-09-02 20:45:00 Magyarország - Angliax;