Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi-Young Boys meccsre

megosztom

Lássuk mit várnak szerkesztőink a Ferencváros-Young Boys Bajnokok Ligája selejtező visszavágóján.

gb1

Több különböző értelmezést is adhatunk az első meccsnek, szerencse, szerencsétlenség, előny volt-e az emberelőny, vagy hátrány stb. Amit leszögezhetünk, hogy a Fradira nézve hízelgő eredmény született Bernben, de nagyobb baj, hogy a sokkal nagyobb rutinnal rendelkező, minőségileg is erősebb svájciak ismét győzni akarnak majd. A 3-2 pont az az eredmény, amely alapján hiba lenne átengedniük a kezdeményezést, így szerintem legalább egy félidőt ismét elhoz majd a Young Boys, a többit pedig meglátjuk.

 

Tipp: Young Boys megnyer legalább 1 félidőt @ 1.63    

 

varin

Mivel csak félszemmel néztem az odavágót, maximum abból tudok következtetést levonni, amit olvastam a meccsről, illetve abból, hogy azért emberelőnyben nem illik elbukni egy etapot 2-1-re. Mindazonáltal Boli kései bombája bizakodásra adhat okot a Fradinak szurkoló híveknek, hiszen már egy 1-0 is hosszabbítást érne, de sokkal előbb látok itt egy 3-2-t, mint 1-0-t, ha csak a gólokat vesézzük ki.

Viszont az számomra nem kérdéses, hogy melyik a jobb csapat, hiszen a Young Boys nagyon közel állt ahhoz, hogy emberhátrányban is szinte biztosan lezárja a BL-csoportkör kérdését, mindezt pedig úgy, hogy azért a svájciak piros lapja finoman szólva is megkérdőjelezhető volt.

A 3-2 ellenére is önbizalomtól duzzadva futballozhatnak a vendégek, hiszen nem csak megfordították a meccset emberhátrányban, de játékban is felülmúlták 10-en a magyarok 11-ét.

Végül én egy fogadásépítős tippet állítottam össze, amelynek eleme az, hogy irreálisan magas a line a lapokra, illetve több góllal tarkított, viszonylag sima svájci továbbjutást várok.

 

Tipp: Bet Builder: 8 lap alatt + x2 + 1 gól felett @2.10    

 

Részletekért kattints a képre!

22bet

Cipolla

Mindenki gólokat vár a visszavágón is, ugyanakkor véleményem szerint a találkozó elején még kevésbé jöhetnek majd a találatok. Vélhetően az első 10-15 percet nagyon megnyomja a Fradi, amit ha sikeresen kivédekezik a Young Boys, akkor átveheti az irányítást, a magyar csapat pedig berendezkedhet a kontrákra. Emiatt a gólokat inkább a második félidőben várom, ahol egy offenzívabb játék kezdődhet, ami mindkét csapat számára esélyt adhat a győzelemre. A tippem emiatt, hogy a második félidőben lesz több gól, amire egy duplázót fizet a 22bet iroda. 

 

Tipp: Gólok az egyes félidőkben: 1 < 2 @ 2.01    

 

Tomihmv

Igen eseménydúsra sikeredett az odavágó a felek meccsén, amelyet 3-2-re a svájciak nyerték meg. A régi szabályok szerint a Fradinak már az 1-0-s eredmény is elég lenne az üdvösséghez, ám idéntől ez csak a hosszabbításra elegendő, avagy minden bizonnyal nem kivárására játszanak majd a hazaiak. Igaz, ez a vendégekre is igaz, akik valamennyi meccsükön dominálni, irányítani akarnak és mindezeknek köszönhetően roppant gólgazdag meccseket szoktak játszani.

Úgy gondolom, hogy az odavágóhoz hasonlóan a második meccsen sem leszünk szűkében a góloknak, aminek köszönhetően minden bizonnyal eldől a találkozó sorsa valamely irányba. Ezt a két opciót pedig egy gyűjtőfogadásban (Fradi vagy a Young Boys nyer, illetve több, mint 2,5 gól a meccsen), partnerirodánkban meg is játszhatjuk, amelyre korrekt szorzót kapunk, és jó esély van zöldülésére.

 

Tipp: Hazai vagy vendég és 2,5 gól felett @ 1.78    


Ti mire fogadnátok a Fradi-Young Boyson?

[3686968] 2021-08-24 21:00:00 Ferencváros - Young Boysx;
megosztom