Bajnokok Ligája

Tízezreket kaszálhatsz a Fradi meccsel, szinte kockázat nélkül - mutatjuk a trükköt!

megosztom

Óriási underdognak számít a Ferencváros a Young Boys elleni első meccsen.

Már csak néhány órát kell várni a Young Boys - Ferencváros Bajnokok Ligája selejtezős párharc első meccsére, ahol a tét nem kisebb, mint a legrangosabb európai kupasorozat főtáblája, na meg némi aprópénz, potom 15,4 millió euró formájában. 

A svájci-magyar párharc esélyese a Young Boys, amelynek továbbjutását 1,30-1,40 körüli szorzón kínálják a fogadóirodák, míg a zöld-fehérek sikere 3,00-3,50 szorzó között mozog. 

A szerda esti találkozón a bukmékerek erősen a Young Boyst favorizálják, hiszen a hazai győzelem 1.60 körüli átlagoddson fogadható, míg a Fradi győzelme akár hatszoros kasszát is érhet. Az X2 - vagyis a döntetlen vagy Ferencváros - kimenetel 2,40 körüli szorzóval játszható. 

{"headTitle":"Young Boys - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Young Boys ","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"6.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Ferencváros vagy döntetlen ","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen vagy Ferencváros + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Mindkét csapat lő büntetőt ","odds":"30.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

 

Így fogadhatsz a Fradi meccsére kockázat nélkül! 

Bármit is gondolsz a Fradi esélyeiről a playoff-ban, érdemes egy pillantást vetned a BetClic ajánlatára, a Magyarországon évek óta jelenlévő fogadóiroda rendelkezik ugyanis a piac egyik legjobb, legkönnyebb és legegyszerűbb üdvözlő bónuszával. 

Ez azt jelenti, hogy ha gondolod, akár 20 000 forinttal is megjátszhatod a Ferencváros győzelmét - szinte kockázat nélkül! 

 

Miről is van szó pontosan? 

A BetClic az egyik legrégebbi netes fogadóiroda Magyarországon, a játékosok körében pedig azért népszerű, mert remek kezdő bónuszajánlattal várja az új fogadókat. 

Tulajdonképpen ez a piac legjobb ajánlata: első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként (ingyenes fogadásként), a nyereményedet pedig azonnal kiveheted! Nincsenek durva megkötések és teljesíthetetlen követelmények, ez az akció tényleg az, aminek látszik! 

 

Mi történik akkor, ha nyer a fogadásod? 

Ha az első megtett fogadásod nyertes lesz, akkor a nettó nyereményed a feltett téttel együtt azonnal a rendelkezésedre áll. Innentől kezdve azt teszel vele, amit akarsz, ha akarod kiutalod, ha akarod tovább játszol. Ez csak rajtad áll. 

 

Mi történik akkor, ha nem nyer a fogadásod? 

Ha az első megtett fogadásod nem lenne nyertes, akkor a BetClic a fogadásod összegét jóváírja az úgynevezett Freebet számládon. Ezt az összeget még nincs lehetőséged egyből kivenni, ugyanis legalább egyszer még fogadnod kell vele. Azt, hogy mire és mikor teszed fel az ingyenes fogadást, az csak rajtad múlik, az iroda egyetlen megkötése, hogy a minimum szorzó legalább 1.50-es legyen. Ha a Freebetből megtett fogadásod már nyertes, akkor a profit jóváírják a készpénzes számládon. 


 

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak. A bónuszhoz jelezd a részvételi szándékodat a befizetési oldalon és pipáld ki a megfelelő rubrikát! 
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

>>További részleteket megtalálod a BetClic oldalán! Ha kérdésed van írj nekünk a Facebook-on vagy az info@hatharom.com címre!  <<

 

megosztom