NB I

Gólszerzőre és lapos játékosra is fogadunk a Loki-Újpesten

  • varin

A parádés hangulat bátor tippeket követel. Íme a forduló rangadójának ötletei.

Egy újonc és egy kiesőjelölt csapat játssza talán a hétvége egyik legérdekesebb mérkőzését, a Debrecen és az Újpest csatája kiváló hangulatot és parázs izgalmakat ígér. Ami a tippeket illeti, érdemes viszont talán a szokványos piacok helyett a spéci ötletek felé nézelődni.

3612064

Ha a háromesélyes piacokat szeretnénk elemezni, azt láthatjuk, hogy a hajdúsági csapat a találkozó favoritja. Ennek több oka is lehet, bár kétségtelen, hogy mostanra talán irreálisan le is csökkent a hazai kimenetel szorzója. Huszti Szabolcs csapata egy eléggé "vegyes" győzelemmel kezdett, hiszen a Honvéd elleni 4-1 nagyon szépen cseng, ám valójában ha ott nincs a tizenegyes + piros kombináció, akkor aligha nyernek a keletiek. A Honvéd számtalan ziccert hibázott el, Kosicky kapus tartotta sokáig életben a csapatot, az ilyen védelmi teljesítmény pedig az Újpest ellen aligha fér bele.

Ami a lilákat illeti, a Puskás Akadémia ellen vereséggel kezdett Michael Oenning gárdája, aztán a Basel is elvitte a "3 pontot" Budapestről, így az előjelek nem túl biztatóak. A IV. kerületi gárdánál elsősorban a támadójáték passzivitása okozhat fejtörést a német mesternek, nem tűnik eléggé gólerősnek ez az Újpest, amelyen az sem segít, hogy Tallo a svájciak ellen meghúzódott, Beridze pedig szintén nem bevethető.

A kiváló hangulat garantált, Debrecenben nagyon készül a visszatérésre az ezerfejű, a szervezők pedig ingyen sörrel teszik még ünnepélyesebbé a 90 percet. Várhatóan 10 ezer felett lesz a nézőszám, amelyhez természetesen az is kell, hogy az egyik igencsak gyűlölt rivális látogasson a Nagyerdőbe, amelynek legyőzése mindig különösen kedves a hazai híveknek.

Persze nem szükséges külön motiváció a Lokinak, a debreceni játékosokon Kispesten is látszódott az elszántság, de ha csak a csapatkapitányból, Dzsudzsák Balázsból indulunk ki, akkor már az NB II-ben is vezére tudott lenni a csapatnak. A küzdés persze nem véletlen, Dzsudzsák nagyon vágyik egy válogatott behívóra, amely össze is jöhet neki a szeptemberi mérkőzésekre, akár már Anglia ellen is. Dzsudzsák egy gólja 2.32-szeres szorzóval bír, ami tudva azt, hogy minden pontrúgásnál ő a favorit, korrekt befektetés.

Dzsudzsi gólját egy lappal fűszereznénk meg, méghozzá a már Kispest ellen is sárguló Charleston a kiszemelt. A brazil bekknek alighanem sok munkája lesz az újpesti támadókkal, egy lap így bármikor befigyelhet.

{"headTitle":"Debrecen-Újpest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-08 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dzsudzsák Balázs gólt szerez","odds":"2.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Charleston lapot kap","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612064] 2021-08-08 17:45:00 DVSC - Újpestx;