Tokió 2020

Bajban lehetnek a brazilok? - tipp az elődöntőre

  • varin
megosztom

Brazília 9 éve veretlen. Viszont 2012-ben éppen a mostani ellenfél győzte le Neymarékat.

A hölgyek után az uraknál is lezajlanak az elődöntők, ami a 2020-as olimpia labdarúgó viadalát illeti. A négy között Mexikó Brazíliával, Japán pedig Spanyolországgal találkozik - lássuk előbbi mérkőzés legfontosabb tudnivalóit.

3533553

Kezdjük rögtön az esélyekkel, hiszen ha felnőtt válogatottakról beszélgetnénk, akkor felesleges is lenne elemezni bármit, a Selecao 2-3 góllal biztosan jobb, mint a közép-amerikai együttes. A fiatalok szintjén azonban kár biztosra menni, ezt pedig az oddsok mellett éppen a 2012-es olimpiai döntő bizonyítja, ahol is Mexikó éppen Brazíliát verte a fináléban. Pedig az is erős csapat volt, Neymarral, Oscarral, Thiago Silvával, Marcelóval, Patóval, amely névsor talán jobban is cseng, mint a mostani kompánia.

A címvédő egyébként esélyeshez méltóan is kezdte a tornát, hiszen még veretlen, a negyeddöntők során Egyiptomot múlta felül, míg a csoportban a végül tovább sem jutó egyik nagy favorit, a németek 4-2-es legyőzése szólt nagyot. Ez a brazil csapat egyébként nevekben nem olyan rendkívül erős, bár tény, hogy a remekelő Richarlison vagy Douglas Luiz, esetleg az arsenalos Martinelli neve nem cseng rosszul.

Ami az ellenfelet illeti, Mexikónál sem találunk olyan sok nagy sztárt, bár kétségtelen, hogy a 35 éves Guillermo Ochoa neve azért ismerős lehet, máskülönben amolyan igazi ligaválogatottról beszélhetünk, hiszen egyedül Diego Lainez futballozik Európában.

Mexikó négy meccsen szerzett 14 gólja kétségtelenül jól fest, de nyugodt szívvel aggathatjuk rájuk a hektikus jelzőt, hiszen a franciák elleni 4-1-et egy Japán elleni vereség követte, hogy aztán az egyenes kieséses szakaszban egy 6-3-at játsszanak Dél-Koreával.

A brazilokról lehet tudni, hogy a játszós focit kedvelik, most pedig a mexikói csapatban egy ehhez kiválóan alkalmas ellenfél érkezik. Ehhez képest egész barátságos szorzón kaphatjuk meg a gólos piacokon a felett opciót, így nem is keresünk most nagyon más lehetőséget. A végeredményt illetően egyébként szoros meccsre van kilátás, egy 2-2-es döntetlen utáni hosszabbítás például remekül fizetne, így némi aprót ide is küldünk.

{"headTitle":"Mexikó-Brazília","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-03 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Végeredmény: 2-2","odds":"11.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3533553] 2021-08-03 10:00:00 Mexikó U23 - Brazil U23x;
pinnacle
megosztom