Skót foci

21-szeres oddsot fogadunk Skóciában

  • varin
megosztom

Minden eddiginél nagyobb lehet a különbség a skót topcsapatok között.

Hétvégén elrajtolt a skót bajnokság, amelynek idén egyértelmű favoritja van. Noha az előző szezonban a Celtic bajnoki címe volt a valószínűbb, a Glasgow Rangers végül 25(!) pontot vert a riválisra, így megtörtént a trónfosztás. Mivel Steven Gerrard és a keret is maradt az Ibroxban, vetélytárs pedig nincs, így merünk fogadni egy tavalyihoz hasonló bravúrra.

A skót PL történetében ugyanis negyedszer tavaly sikerült veretlen bajnoki címet ünnepelni. A Celtic és a Rangers neve mellett is így 2-2 hibátlan aranyérem szerepel, a Celtic 2016/17-es 34-4-0-s rekordját követően a Rangers tavaly 32-6-0-t futott úgy, hogy ugye még csak nem is volt favoritja a kiírásnak.

Ha megismétlődne ez a csoda, a Bet365 21-szeres pénzt fizetne úgy, hogy egy forduló ugye már eltelt. A tipp zöldüléséhez tehát az kellene, hogy 37 fordulón keresztül ne kapjon ki a Rangers, vagyis a négy Old Firmön is pontot szerezzenek Roofe-ék.

Az előző szezonban mindössze négy olyan mérkőzés volt, amelyen a Rangersnek egyáltalán hátrányban kellett futballoznia.

A tipp mellett pedig leginkább az szól, hogy a Rangersnek gyakorlatilag egyáltalán nincs is kihívója. A BL-ben is láthattuk, hogy a Celtic atomjaira hullott, a Kelták 2019 decembere óta 1 pontot tudtak szerezni a Gers ellen, így nem csak a veretlen szezonra, de még akár egy rekorddöntésre is lehet esélye Gerrard fiainak.
 

Jó ötlet megfogadni a 21-szeres oddsot?
 

37 forduló van hátra a skót bajnokságból, ami rengeteg, ehhez képest a 21-szeres szorzó nem tűnik igazán magasnak. Ez az odds egyben azt is jelenti, hogy ha a Rangers mind a maradék 37 meccsén megjátsszuk kétesélyben a győzelem/döntetlen opciót, magunk előtt görgetve a tétet és a nyereményt, ilyesmi eredő szorzót kéne kapjunk.

Ha a 21-nek a 37. gyökét vesszük, 1.088-as szorzót kapunk, vagyis ez alapján körülbelül minden fordulóban átlagosan 1.09 lesz annak a szorzója, hogy Gerrard-ék nem szenvednek vereséget. Az első találkozón a Livingson ellen ez csupán 1.01 volt, de az egy könnyű találkozó volt, hétvégén a Dundee ellen ez már 1.07 idegenben.

Összességében ez a 21-szeres szorzó jól cseng, érdemes rá tenni egy kis pénzt. Van rá esély, hogy az úgynevezett görgetős módszerrel magasabb szorzót kapunk, de ha folytatódik a Rangers-dominancia és a Celtic-blama, akkor nem vennénk rá mérget.

{"headTitle":"Tipp a skót bajnokságra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-07 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A Rangers veretlen marad a 2021/22-es SPL-szezonban","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom