NB I

Mire is fogadnánk az NB I nyitómeccsén, ha nem erre!

 • Tomihmv
megosztom

Pénteken elstartol az NB I 2021-2022-es szezonja, a nyitómeccset pedig Pakson rendezik, ahova a Mezőkövesd látogat.

Közel három hónapot követően pénteken ismét NB I-es labdarúgó mérkőzést rendeznek, amely az előjelek alapján akár parádésra is sikeredhet. A nyitómeccsen ugyanis a tavaly legtöbb gólig jutó Paks a Mezőkövesdet fogadja.

3612061

A hazaiak a holtszezonban sem hazudtolták meg önmagukat, a felkészülési meccseiken számtalan gólt rúgtak, ugyanakkor stílusoknak köszönhetően jó pár találatot be is nyeltek. Többször játszottak például 7-2-t (Rogaska, III. Kerület), de 5-2-es eredményt (Pécs) is összehoztak. Bognár György tehát semmit nem változtatott az alapkoncepcióján, a tolnaiak az új szezonban is támadólag lépnek fel. Igaz, ez nem meglepő, a nyáron szinte semmit nem változtak a tolnaiak, a mester gyakorlatilag a tavalyi kezdőjét pályára tudja dobni a nyitómeccsen.

Ott folytatják a paksiak, ahol tavaly abbahagyták? - Fotó: feol

Ami a vendégeket illeti, a Mezőkövesd pocsékul indította az elmúlt szezont, de aztán Pintér Attila érkezésével óriási formajavuláson ment át. Olyannyira, hogy igen gyorsan sikerült kiharcolnia a bennmaradást, ami rányomta bélyegét a bajnoki hajrára, hiszen a kövesdiek az utolsó hét bajnokijukból mindössze egyet, az utolsó MTK ellenit (5-1) tudták megnyerni.

A sárga-kékeknél volt jövés-menés a keretben a nyáron, ugyanakkor a gárda edzőmeccsei jól sikeredtek, eredményesen és gólerősen játszottak. Igaz, az MTK elleni duplafőpróbán 3-0-ra kikaptak, illetve 1-1-es döntetlent értek el.

A felek tavaly kiváló meccseket játszottak, augusztusban a Kövesd 2-1-re nyert Pakson, majd decemberben 4-3-ra győzött ellene hazai pályán. A harmadik körben, márciusban, Tolnában találkoztak, ahol 2-2-es eredménnyel zártak a felek.

Látható tehát, hogy az elmúlt szezonban potyogtak a gólok a felek ütközetein, és az előjelek alapján most is ez várható. Pláne, hogy ez még csak az első forduló lesz, vagyis mindent beleadhatnak a csapatok. Mindezek után pedig szerintünk jó esély van arra, hogy legalább három gól szülessen a felek összecsapásán, továbbá, hogy a hazaiak és a vendégek is betaláljanak.

{"headTitle":"Paks - Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-30 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612061] 2021-07-30 18:15:00 Paksi SE - Mezőkövesd Zsóryx;

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.
unibet
megosztom