Konferencia Liga

Összejön-e a bravúr a Puskás Akadémiának?

 • Tomihmv
megosztom

A felcsúti együttes háromgólos hátrányból várja a Konferencia Liga visszavágóját.

Egyáltalán nem várja könnyű helyzetből a Puskás Akadémia a Konferencia Liga második selejtezőfordulójának visszavágóját, hiszen egy hete meglepetésre 3-0-ra kapott ki az RFS otthonában. A bukmékereknél a második ütközet egyértelmű esélyese a magyar csapat, sőt a továbbjutására sem kínálnak gigászi szorzót.

3610505

Van tehát némi esélye Hornyák Zsoltéknak, ugyanakkor a visszavágón sokkal jobban kell játszaniuk. Igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy a felcsútiaknál volt többet a labda az első meccsen, többet is próbálkoztak gólszerzéssel, de mégis két beívelésnek és egy tizenegyesnek köszönhetően a kiesés szélére sodródtak.

A lettektől többet nem igazán várhatunk, mindemellett borítékolható, hogy ráülnek majd az eredményre, még akkor is, ha mesterük azt nyilatkozta az első meccset követően, hogy aligha parkolják be a buszt a saját kapujuk elé és saját játékukat szeretnék kidomborítani.

22bet

Az biztos, hogy ha akar még valamit a Puskás Akadémia a Konferencia Ligától, akkor az első perctől hajtania és a kapujához kell szögeznie lett ellenfelét. Továbbá minél hamarabb bevinni az első gólt, mert könnyen lehet, hogy még három találat sem lenne elég a hosszabbításhoz, továbbjutáshoz.

Ezen logika mentén pedig szerintünk érdemes lehet arra fogadni, hogy a magyar együttes a 30. percig megszerzi első gólját, amely opció közel kétszeres kasszával kecsegtet.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - RFS","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-29 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1 első góljai megszületik a 30. percig - IGEN","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610505] 2021-07-29 20:00:00 Puskás Akadémia - RFSx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom