Konferencia Liga

Ha már tudunk, akkor fogadjunk lapokra a Vaduz-Újpesten!?

  • mr.blonde
megosztom

2-1-es magyar előnyből folytatódik az Újpest és a Vaduz párharca a Konferencia Liga selejtezőjében.

Fotó: MTI

Bár sokan féltették az Újpest csapatát a Vaduz ellenében, a lila-fehérek a budapesti odavágón rászolgáltak a győzelemre. Öröm az ürömben, hogy a vendégek a 81. percben felére csökkentették a hátrányukat egy szépítőgólnak köszönhetően, azonban mivel már nincs életben az idegenben lőtt szabály, ezért az 1-0-s győzelem idén már csak a hosszabbításra lenne elegendő.

3610534

A visszavágó kapcsán a fogadóirodák ezúttal is a hazai csapatot favorizálták, de akárcsak egy héttel ezelőtt, a fogadók szépen átrajzolták az oddsokat. Egy hete az Újpest sikerét volt iroda, amely 1.50-es oddson hozta ki, viszont a kezdésre ugyanennél a teremnél 2.45-re ment fel a lilák sikerének szorzója.

Akkor tehát a fogadók úgy érezték, hogy közelebb van egymáshoz a két együttes, ám végül mégis a bukiknak lett igaza, mert a játék képe alapján az Újpest tűnt jobb csapatnak.

A visszavágón is hasonló folyamatoknak lehetünk tanúi. A Vaduz győzelmét volt, ahol 1,90-es szorzóval hozták ki, ám cikkünk írásának pillanatában a hazai siker átlagszorzója már 2,30-nál jár, míg az Újpest győzelme 2,80-as átlagszorzón pakolható.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A helyzet elég egyértelmű, hiszen a Vaduznak minimum két gólt kéne szereznie a rendes játékidőben való továbbjutáshoz, míg az Újpestnek már elég volna egy döntetlen is az üdvösséghez. Ebben kiindulva két ellentétes felfogású csapatra is számíthatnánk, azonban nem biztos, hogy Micheal Oenning defenzív taktikában gondolkozik.

Nem nagyon találjuk a fogást a 1x2-es piacokon, így inkább más vizekre eveznénk. Mint ahogy arról beszámoltunk, a pontos eredmények piacán az öt legvalószínűbb végeredmény között csak egyetlen olyan eredményt találunk, amely 2,5 gólnál magasabb terméssel járna, ehhez képest az over/under piacokon 1,75-ért pakolhatjuk az U2.75-ös opciót. A tipp értelmében 4 v több gól esetén bukunk, három találatnál a tétünk felét visszakapjuk, minden más szcenárióban nyerünk.

A másik tippünk egy irodaspecifikus opció, amely kizárólag a 22bet-nél érhető el, mégpedig a sárga lapok számára való fogadási lehetőség. Az odavágón 9 (!) lapot osztott ki a játékvezető, így az O4,5-es tippünk simán zöldült.

Erre a meccsre magasabb határt lőttek be a fogadóirodák és mivel a játékvezető korábbi ténykedéseiből nem sok trendet lehet megfigyelni, így az össz lapszám helyett csak az Újpestre fókuszálnánk. A lila-fehérek 5 lapot sárgát szedtek be Budapesten, három figyelmeztetés idegenben is összejöhet a részükről, főleg úgy, hogy nekik kell az eredményt védeni.

{"headTitle":"Vaduz - Újpest ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-29 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Újpest sárga lapok 2,5 felett ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ázsaiai gólok száma 2,75 alatt ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610534] 2021-07-29 18:00:00 FC Vaduz - Újpestx;
megosztom