Tokió 2020

Kockázat nélkül hozhat 100 ezret Milák második aranya

 • Cesc18
megosztom

A 200-on oktató magyar klasszis masszív éremesélyesként várja a 100 pillangót. Vajon látunk egy újabb Milák-csodát?

Csodálatos úszással, Michael Phelps rekordját átadva a múltnak hódította el pályafutása első olimpiai aranyát Milák Kristóf 200 pillangón.

Nem ért azonban még véget a magyar pillés klasszis számára a tokiói program, hiszen a rövidebb távon, 100-on is érdekelt lesz, ráadásul úgy tűnik, hogy csak egy igazán komoly kihívója van. Igaz, ő nem más, mint a szám világcsúcs tartója és világbajnoka, az amerikai Caeleb Dressel. 

A 24 éves floridai sprinter két éve Kvangdzsuban az elődöntőben egy bődületes, 49.50-es idővel múlta felül Phelps rekordját, majd a döntőben 49.66-ot úszva szerezte meg a világbajnoki címet. Dressel ebben a számban a valaha volt tíz legjobb időből hetet birtokol, ráadásul úgy érkezett Tokióba, hogy az amerikai válogatón ismét benézett 50 mp alá, egészen pontosan 49.76-ot repesztett, ami minden idők harmadik leggyorsabb úszása volt 100 pillangón. 

Nem meglepő tehát, hogy például a BetClic mindössze 1.14-es szorzót kínál Dressel aranyérmére.

Ha valaki azonban a mezőnyben képes lehet megfogni, akkor az Milák, aki egyre inkább ostromolja az 50 mp-es álomhatárt. 

Milák Kristóf 100 pillangón is az aranyért száll harcba. - Fotó: MTI

A májusi budapesti Európa-bajnokságon Milák folyamatosan faragta az egyéni csúcsát, ami a döntőben 50.18-nál állt meg. Ez azért a történelem egyik leggyorsabb úszása volt 100 pillangón és ki tudja, hogy Tokióban, bármiféle teher nélkül, immáron olimpiai bajnokként mire lesz képes a rövidebb távon.

A többiek inkább 50 végét, esetleg az ausztrál Matthew Temple 50 közepét tudhat, de alapvetően így az előfutamok előtt ez Dressel vs. Milák csatának tűnik. 
 

Itt a tökéletes alkalom, hogy kihasználd a BetClic kockázatmentes fogadását!

 

A magyar klasszis sikere 5.50-szeres kasszával kecsegtet a BetClic-nél, ráadásul partnerirodánknál ezt kockázatmentesen is megjátszhatod, köszönhetően a 20.000 HUF értékű ingyenes fogadásnak, amelyet minden hathármon keresztül csatlakozó ügyfelének biztosít. 

 

A BetClic egyébként az egyik legjobb szorzót kínálja Milák sikerére, más irodákban 4.00-5.00 körül fizet a magyar győzelme, szóval duplán megéri erre az 5.50-re lecsapni. 

A férfi 100 pillangó előfutamaira magyar idő szerint csütörtökön kora délután kerül sor, majd az elődöntőket péntek hajnalban, a döntőt pedig szombat hajnalban bonyolítják le. 

{"headTitle":"Úszás, férfi 100m pillangó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-29 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milák Kristóf nyer","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval. Például, hogy Milák Kristóf nyeri a 100 m pillangót! 
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom