Bundesliga 2

Óvatos fogadással támadunk a Muzsikusok debütálásán

 • gb1
megosztom

Az évekig pengeélen táncoló Werder csak kiesett, szombaton pedig megkezdi a másodosztályt a Hannover ellen.

Ugyan a topligák rajtjához még pár hetet várnunk kell, de a kisebb bajnokságokban már most megkezdődött a pontvadászat. Kicsit érdekes leírni, hogy kisebb bajnokság egy ligára, amelyben olyan együttesek indulnak, mint a Schalke, Werder Bremen vagy a Hamburg. A német másodosztályú pontvadászatban ezen a három együttes közül kerülhetnek ki a feljutók az oddsok alapján, de ebben a bajnokságban bármi megtörténhet, hogyan azt az utóbbi években is láthattuk.

{"headTitle":"Werder Bremen-Hannover 96","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-24 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bremen","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Hannover","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Muzsikusok rögtön egy - név alapján - nehéz ellenféllel kerültek össze, még akkor is, ha a 96-osok csak a 13. helyre futottak be tavaly. Utoljára tavaly télen mondjuk sima 3-0-ra nyert a Bréma, mégpedig a Német Kupa keretein belül, bajnokin pedig 2019-ben néztek farkasszemet még a Bundesliga első vonalában.

Nem csak a keret minősége, de a hazai pálya is segíthet a Muzsikusoknak, akik immár 14,000 szurkolóval a hátuk mögött futhatnak ki a gyepre. Pár fontos játékos mondjuk távozott,(Milot Rashica, Theodor Gebre Selassie és Niklas Moisander), de az új tréner, Markus Anfang így is minőségi játékosokkal dolgozhat és a trénernek jelentős Bundesliga 2 tapasztalata is van. 

Tudtad? A Hannover tavaly csak 3 pontot szerzett idegenben a tabella első felében végzett ellenfelekkel szemben!

A Hannover az utóbbi 9/7 másodosztályú meccsét elbukta és ezalatt 20 gólt kapott be, de az sem elhanyagolható, hogy 6 felkészülési meccsen csak a Viktoria Berlint sikerült vernie. A Werder egy fokkal jobban festett a holtszezonban, de az első bajnokira mégis egy óvatosabb tippel készültünk. Arra számítunk, hogy a Muzsikusok az első perctől uralják majd a meccset, - amelyet jó eséllyel meg is nyernek majd - így adja magát a tipp, hogy ők kezdik majd meg a gólgyártást.

{"headTitle":"Werder Bremen-Hannover 96","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-24 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Werder szerzi az 1. gólt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624764] 2021-07-24 20:30:00 Werder Bremen - Hannover 96x;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom