Bajnokok Ligája

Nagyon csábító szorzókat kínálnak a Fradi visszavágójára

Pofás szorzót kapott a Ferencváros a Zalgiris Vilnius elleni visszavágóra.

Fotó: MTI

Kétgólos előnyt szerzett a budapesti odavágón a Ferencváros együttese a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében a litván bajnok Zalgiris Vilnius ellenében. A játék képe alapján elmondható, hogy a Fradi sikere teljesen megérdemelt volt, sőt, ha nincs a vendégek kapusa ilyen remek formában, akkor bizony nagyobb arányú is lehetett volna a különbség.

3610338

Ezek után nem is lehet kérdés, hogy a Fradi számára a továbbjutás kötelező. A jövő hét kedden megrendezésre kerülő visszavágóra néhány fogadóiroda már ki is jött a szorzóival, nem meglepő módon pedig a Ferencvárost hozták ki favoritnak.

Az ugyanakkor némileg érdekes, hogy 2,10 környékén nyitották a vendégsiker oddsait, ami a beérkező tétek miatt máris csökkenő pályára állt.

Az is igaz ugyanakkor, hogy a Fradi számára felesleges a kockázat vállalása, a kétgólos fór megtartása a legfontosabb cél. Ezzel együtt persze bőven benne van a pakliban, hogy a Fradi Litvániában is nyerni tud, de azzal kapcsolatban sokkal magabiztosabbak vagyunk, hogy vereséget nem fog szenvedni.

 

>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<

 

Az odavágón a kezdésre sokat 'romlottak' a Fradi győzelem oddsai, vagyis a leleményes fogadók a korai tétekkel lecsaptak az +ev-s szorzókra. Könnyen lehet, hogy ezúttal is hasonló folyamatoknak leszünk a szemtanúi és kedd estére a vendég győzelem akár 1.70-1.80 környéki szorzóra is beeshet.

{"headTitle":"Zalgiris - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-27 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -0.5 ","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ferencváros -0,25 ","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ferencváros +0 ","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ferencváros +0,5 ","odds":"1.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3610338] 2021-07-27 19:00:00 Zalgiris Vilnius - Ferencvárosx;