Bajnokok Ligája

Megvan a Fradi következő selejtezős ellenfele

Az UEFA sorsolása után kiderült, melyik csapatok várhatnak a Ferencvárosra a BL-selejtező következő körében.

Kedden este a litván Vilnius Zalgiris ellen folytatja a Bajnokok Ligája selejtezőjét a Ferencváros csapata, amely a fogadóirodák szorzói alapján a második körös párharcának is komoly favoritja. A zöld-fehérek hazai győzelmének oddsai csökkenő pályán mozog, cikkünk írásának pillanatában 1.35-ös áltagszorzón lehet fogadni a Ferencváros sikerét. 

Az UEFA hivatalos honlapján közzétette a selejtezők sorsolását, így kiderült, hogy egy esetleges továbbjutás esetén mely' csapatok lehetnek a Fradi ellenfelei. A harmadik kör azért kulcsfontosságú, mert itt már a párharcok győztesei biztos csoportkörös szereplést mondhatnak magukénak, legrosszabb esetben ugyanis az Európa Liga főtáblája várna a csapatokra. 

FRISSÍTÉS: Az UEFA hétfőn délben megtartotta a sorsolást, amelyen eldőlt, hogy a Ferencváros továbbjutás esetén a cseh bajnok Slavia Praha ellen léphet pályára a selejtező 3. körében! 

A Fradi nem kiemelt csapatként várhatja majd a 3. körös ellenfelét, a sorsolás szerint pedig vagy a skót Glasgow Rangers, a cseh Slavia Praha és a Crvena zvezda/Kairat Almaty párharc győztese lehet a magyar bajnok következő ellenfele. 

A másik ágon a Dinamo Zagreb, az Olympiakosz és a Young Boys/Slovan Bratislava szerepelt a kiemelt csapatok között. 

A Ferencváros kedden este 20 órától a Groupama Arénában fogadja a Zalgiris csapatát, a visszavágóra egy héttel később, Vilniusban kerül sor.  

{"headTitle":"Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Zalgiris ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}