Bajnokok Ligája

Egészen csábítóak a szorzók a Fradi újabb győzelmére

Kijöttek az első szorzók a Ferencváros következő Bajnokok Ligája selejtezőjére.

Tokmac idén 1 gólnál jár a BL-selejtezőjében // Fotó: MTI

Kettős győzelemmel és 6-1-es összesítéssel lépett át a koszovói Pristina együttesén a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, ezzel a magyar bajnok teljesítette a papírformát. A második selejtezőkörben is a magyar csapat lesz a favorit, hiszen ezúttal a Zalgiris Vilnius lesz az ellenfél. A litván bajnok 2019-ben a Budapest Honvéddal az Európa Liga selejtezőjében futott össze, akkor a kinti 1-1-et követően Budapesten 3-1-es vereséget szenvedett.

A litvánok az első fordulóban az északír Linfield gárdáját lépték le, méghozzá szintén kettős győzelemmel, a hazai 3-1-et követően idegenben is 2-1-es sikert tudtak aratni.


>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<


A jövő hét kedden megrendezésre kerülő első mérkőzést a Ferencváros - kiemelt csapatként - újra hazai pályán kezdheti, a visszavágóra egy héttel később, Vilniusban kerül majd sor. Az erőviszonyok alapján nem lehet kérdés a Fradi újabb győzelme, de a továbbjutással sem lehet problémája a zöld-fehéreknek, mondjuk ezt úgy, hogy egyáltalán nem becsüljük le a litván bajnokot.

Ugyanakkor a Ferencváros játékoskerete ötször többet ér jelenleg, mint a Vilniusé, ennek a komoly differenciának pedig a pályán is illene kiütköznie.

Az első szorzók már meg is érkeztek a budapesti találkozóra, a várakozásoknak megfelelően pedig a Fradit komoly esélyesként hozták ki a fogadóirodák. Uzoniék hazai pályán aratott győzelme 1.40-es szorzó körül fizet, míg a legalább kétgólos siker 2.30-2.40 körüli oddsal kecsegtet.

Az ázsiai hendikepes piacokon a Ferencváros -1 és a Ferencváros -1.25-ös opciónak is nagyon-nagyon csábító oddsa van, így érdemes már most lecsapni rájuk, mert van egy olyan érzésünk, hogy a kezdésre jóval kisebbek lesznek ezek az értékek.

{"headTitle":"Ferencváros - Vilnius Zalgiris ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ferencváros -1 (AH) ","odds":"1.714","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ferencváros -1,25 (AH) ","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ferencváros -1,5 (AH) ","odds":"2.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3610337] 2021-07-20 20:00:00 Ferencváros - Zalgiris Vilniusx;