Logibet

Ti kértétek, mi megcsináltuk! - új fejlesztés a Logibeten!

  • Logibet

Rengetegen vártak erre a logibetes fejlesztésre, és most örömmel mondhatjuk: elkészült!

Néhány hónappal az előtt számoltunk be a Logibet várható fejlesztéseiről és árváltozásáról. Már akkor leszögeztük, hogy a csomagok ára biztosan nem drágul csak úgy, minden ellenszolgáltatás nélkül. Az egyik ilyen fejlesztés a rengeteg előfizetőnk által kért tét alapú feliratkozás volt. Örömmel jelentjük be, hogy ez mostanra elkészült, és már használható is!

A tét alapú feliratkozás indokoltsága nem is kérdés. Rengeteg előfizetőnk kap számára felesleges e-maileket egy-egy tipp után, hiszen sokan használják a Logibetet arra, hogy kizárólag a legerősebb tippeket szeretnék megjátszani. Nemrég varin példáján keresztül mutattuk be, hogy egy sok tippel dolgozó, alapvetően labilisabb tippmester is lehet kiegyensúlyozott, csak éppen szelektálni kell a tippjei között.

A fejlesztést már minden előfizetőnk használhatja, vagyis eldöntheti, hogy az egyik tippmestertől mondjuk csak a 7-8-9-10-es erősségű tippeket kéri vagy éppen csak a 9-es és 10-es erősségűeket.

A tippmestereknél egyénileg állítható be ez a funkció, és az összes olyan sportágra vonatkozik, amelyre az előfizető feliratkozott. Ez természetesen a SuperTipster tippjeinél nem beállítható.

Hol érhetem el a funkciót?

A tét alapú feliratkozást a sportágszűrőn belül találod. A tippmesterekre akár a tippmesteri listában, akár a profiljuknál fel tudsz iratkozni, ezt követően pedig megjelenik a Feliratkozás gomb helyén a Sportágszűrő gomb. Majd ennek lenyomását követően a felugró ablak legalján "Stake" résznél választhatod ki, hogy a követett sportág milyen erősségű tippjeiről szeretnél e-mailes értesítést kapni.

 

 

Ezzel természetesen nem ért véget a fejlesztések sorozata, hiszen ígéretünkhöz híven hamarosan kibővített tippmesteri statisztikai adatok jelennek meg a tippmesteri profiloknál, így az érdeklődők még komplexebb képet kaphatnak majd a tipsterektől.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a fenti funkciót és csatlakoznál egy igazán jó közösséghez, reméljük, sikerült egy újabb olyan okot bemutatnunk, hogy esélyt adj a Logibetnek. Ne felejtsd, a Logibet az egyetlen olyan magyar nyelven elérhető tippmesteri szolgáltatás, ahol minden tippmester minden tippjét egységre, profitra, időpontra pontosan vissza tudod követni, legyen szó akár 300, akár 20 ezer tippes tippmesterről.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<