Felkészülés

A DAC ellen tart főpróbát a Ferencváros

Főpróbát tart a Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Ferencváros, amely a Groupama Arénában fogadja a Dunaszerdahely csapatát.

Szerda este 18 órától a Groupama Arénában fejezi be a nyári alapozást a 32-szeres magyar bajnok Ferencváros csapata. A zöld-fehérek július 7-én Budapesten fogadják majd a koszovói Pristina gárdáját, a finomhangolásokat pedig a szlovák Fortuna Ligában ezüstérmet szerző Dunaszerdahely együttese ellen próbálják meg véghez vinni. A mérkőzésre védettségi igazolvánnyal a szurkolók is bemehetnek, így egy remek hangulatú találkozó kerekedhet ki a dologból.

{"headTitle":"Ferencváros - Dunaszerdahely ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-30 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dunaszerdahely ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Fradi egyelőre remekel az új edzővel

Ki ne tudná, hogy három sikeres esztendő után a Ferencváros megvált Szerhij Rebrovtól és a helyét az osztrák Peter Stöger vette át. Nagy kérdés, hogy az ukrán szakvezető által meghonosított játékstílust követően mennyire sikerült majd átállni egy másik tréner játékfelfogására ennek a keretnek, mindenesetre a felkészülési időszak eredményei alapján azt mondhatjuk, hogy Stöger egyelőre jól végzi a dolgát.

A Fradi több, mint egy hetet töltött ausztriai edzőtáborban, ahol három felkészülési mérkőzés is játszott és három győzelmet aratott. Bár az alapozás idején az eredmény többnyire másodlagos, azért az ellenfelek minőségét ismerve bizakodhatnak a zöld-fehér drukkerek. A Fradi a lengyel bajnok Legia Varsót 2-0-ra, a 'régi ismerős" bolgár Ludogorecet 3-1-re intézte el, levezetésképpen pedig a német 4. osztályban vitézkedő Heimstettent 5-0-ra porolta el.

Tekintve, hogy a válogatott szereplés miatt néhány fontos láncszem még nincs ott a Fradi keretében (Dibusz, Bogdán, Sigér, Mák, Zubkov) ez az eredménysor mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Mire érdemes fogadni?

A DAC nagyjából hasonló fázisban jár a felkészülésében, de edzőmeccset kevesebbet játszott, a Salzburg ellen pedig úgy is súlytalan volt, hogy az osztrákok egy héttel később kezdték az alapozást. A dunaszerdahelyieknél is akadnak hiányzók, a szlovák bajnokság legjobbjának választott Kalmár Zsolt sérülés, az Eb-n a magyar válogatottba berobbanó Schaffer András pihenés okán nem lehet ott a Groupama Arénában.

A Ferencváros kerete mostanra átlépte a 30 millió eurót, amivel közel háromszor többet ér, mint a felvidéki ellenfele, vagyis papíron jobb erőkből áll, mint a Dunaszerdahely. Mivel szerda este hazai pályán, saját közönség előtt játszhat, ezért egyetértünk a fogadóirodákkal a szorzókat illetően. Több meccs van a fradisták lábában, a formával sincsen gond, semleges pályán pedig a DAC-nál erősebb csapatokat is sikerült két vállra fektetniük.

{"headTitle":"Ferencváros - Dunaszerdahely ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-30 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}