EURO 2020

Győzelem vagy halál - ezt várjuk mi a német-magyarra

megosztom

A képlet egyszerű, ám a továbbjutási esélyeink ezzel együtt is igen alacsonyak. Lássuk, mit várnak a németek elleni meccstől a Hathárom szerkesztői!

Fotó: MTI

mr.blonde

Abszolút meglepett, hogy a németek négyet tudtak rúgni a portugáloknak, viszont ez is mutatja, hogy mennyire rutinos a német válogatott. A luzitánok felett aratott siker meghozta az önbizalmukat is, így magabiztos győzelemre készülnek a mieink ellen. Nálam viszont már helyenként túlzott magabiztosság eléggé visszásnak tűnik, a magyar csapat ugyanis bebizonyította, hogy a legjobbak ellen is képes állni a sarat. Marco Rossi egyelőre tanári módon alakította ki a taktikáinkat a két eddigi meccsünkön és biztos vagyok benne, hogy most is megtalálja majd a megfelelő stratégiát.

Hiú ábránd lenne azt gondolni, hogy ezen a meccsen többen fogunk támadni, mint a két legutóbbin. Egyrészt ezúttal nem lesz mögöttünk a közel 60 ezer magyar szurkoló, másrészt a németeknek sem szabad területeket adni. A magyar válogatott erőssége jelenleg a szervezett védekezés, ezért azt gondolom, hogy ha elkerüljük az egyéni hibákat, akkor a németek is megszenvedhetnek a magyar fallal.

A bukik egészen magas határt lőttek be a német kapura lövések számára. Ez a 16,5-e határ óriási dominanciát vetít előre, de nem hinném, hogy ennyire magunkra húzzuk majd a hazaiakat. A franciáknak 15, a portugáloknak pedig 11 lövést engedtünk, és azt gondolom, hogy 17-szer - vagy annál többször - a németek sem fognak kapura lőni.

Tipp: Csapat lövések - Németország 16.5 alatt @ 2.00  


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<

varin

Abszurd gondolat, de nálam ezen a meccsen van a legtöbb esélyünk a pontszerzésre, ennek megfelelően a magas szorzó miatt itt érzem a leginkább validnak a magyarok hendiztetését. Nyilván Portugáliának négyet lőni szép dolog, de így, hogy az x sem katasztrófa a németeknek, nem hiszem, hogy igazán felpörögnének majd a meccsre, úgy vannak ezzel, hogy rutinból lehozzák - és valószínűleg így is lesz.

Nálam inkább az a kérdés, hogy mi mennyire akarunk nyerni. Ha azt a játékot hozzuk, akkor jó eséllyel a szimpatikus vesztes szerepe megmarad, míg ha megmarkoljuk a golyóinkat és a továbbjutást tűzzük ki célul, abból simán lehet 4-0. Persze ez már az a helyzet, amikor nem lehet nem szépen meghalni, ha 8-0 lesz, akkor is egy csoda ez az Eb.

Éppen ezért én azt mondom, hogy Rossinak győzelemre kéne játszania, ehhez pedig bátor támadójáték kell, legalább a második félidőben, szoros állásnál. Ha a szünetben még nem lesz közte 1-nél több, akkor bátrabb, offenzívebb magyar csapatot várok, ebből pedig ha továbbjutás nem is, de legalább egy lőtt gól kisülhet.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez a 2. félidőben @ 3.75  

gb1

A Nationalelf 4-2-es sikere Ronaldóék ellen sok károgót lecsitított, pedig a helyzet a látszat ellenére továbbra sem annyira rózsás. A legnagyobb gondok a védelemben vannak, amit jól szemléltet, hogy az utóbbi 10 tétmeccsen csak Izland és Románia ellen úszták meg kapott gól nélkül Neuerék. A lehetőségek tehát minden bizonnyal a Rossi-legénység előtt is meglesznek, a nagy kérdés pedig, hogy milyen lesz a helyzetkihasználásunk. Ennek ellenére a bukik nem  csak a kimenetel szempontjából nézik le csúnyán a magyarokat, hanem a lövésszámban is, így én utóbbit bombázom és emellett persze bízok a csodában...

Tipp: Magyarország kapura tartó lövések - 2.5 felett @ 2.00    

Cipolla

Nehéz elhinni, amit eddig látunk a magyar csapattól, ettől függetlenül ilyen előjelek mellett, ez lesz a legnehezebb találkozó, mert most lesz igazán tétje a történetnek. Eddig már a gólszerzés vagy pontszerzés is földöntúli bravúrnak tűnt, de mivel ez összejött, kérdés lehet-e még ennél is nagyobbat álmodni.  

Rossi aligha fog őrültséget csinálni, úgyhogy a játék képe hasonlóan alakulhat, mint az első két találkozón. A cél továbbra is az lehet, hogy minél tovább tudjuk tartani kapott gól nélkül a németeket. Ami fogadási szempontból érdekes lehet az a lesek száma. Látszik, hogy kevés gyors kontrát tudunk végigvinni, így a lesek száma is kevés részünkről, hiszen a két meccsen összesen kétszer futottak a magyarok lesre.

Ugyanúgy kevés les várható német részről is, hiszen ők sem lendületből fogják ránk vinni, hanem egy védekező magyar csapat áll majd velük szemben. Eddigi ellenfeleinknek a partjelző mindösszesen kétszer emelte a zászlaját. Emiatt úgy gondolom, hogy biztonságos tippnek tűnik, hogy maximum négyszer fognak a játékosok lesre futni a találkozón.

Tipp: Összes lesek száma - kevesebb, mint 4,5 @ 1.57     

Tomihmv

Papíron nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de a németeknél lévő gondok, és az eddig mutatott játékunk alapján még az is benne van a pakliban, hogy nyerünk Münchenben, persze mindez természetesen csodaszámba menne.

Fogadási szempontból nézve a találkozót, szerintem az előjelek alapján túlságosan is lebecsülnek minket, márpedig, ha összeszedetten, kulturáltan tudunk játszani, mint eddig, akkor minimum egy szoros meccsre jók lehetünk.

Egy speciális tipp mellett (lásd később a Hathárom cikkében) a magyarokra kínált +2,5-ös ázsiai hendikepet húznám még be, amely csak akkor veszítene, ha a németek három vagy több találattal nyernének. Ekkora differenciát pedig most nem érzek a felek közt.

Tipp: Magyarország +2,5 ázsiai hendikep @ 1.60   


Ti mire fogadnátok a Németország - MAGYARORSZÁG Eb-meccsen?

[3230671] 2021-06-23 21:00:00 Németország - Magyarországx;

megosztom