EURO 2020

Kéz a kézben jut tovább Ukrajna és Ausztria?

  • Tomihmv
megosztom

Sokan a bunda ikszre esküsznek ezen a meccsen, de van még egy jó, speciális tippünk az ukrán-osztrákra.

Az utolsó csoportkör kerül megrendezésre a C-csoportban, a két mérkőzés közül pedig először a kétségkívül nagyobb téttel bíró Ukrajna-Ausztria csörtével foglalkozunk, amelyet Bukarestben tartanak. Döntetlen esetén kéz a kézben továbbjut mindkét fél, így adott a kérdés, összejön-e a "bundaiksz"?

266583

Csapathírek

Az ukránoknak sikerült javítaniuk, a hollandok ellen elszenvedett 3-2-es vereséget követően 2-1-re győzték le Észak-Macedóniát. Ezen sikernek köszönhetően borítékolható, hogy a második vagy a harmadik helyen végeznek, vagyis reménykedhetnek abban, hogy továbbjutnak. 

Azért nem dőlhetnek hátra, papíron még egy pont minimum kell az üdvösséghez, vagyis biztos, hogy nem tartalékol majd Sevcsenko. Ahogy az eddigi két meccsén, úgy most is a 4-1-4-1-et favorizálhatja, maximum a középpályán várható változás (az első meccshez képest Sztyepanenko és Saparaenko került be Zubkov és Szidorcsuk helyére).

Ami az osztrákokat illeti, az északmacedónok ellen aratott 3-1-es siker után 2-0-s vereséget szenvedtek a hollandokkal szemben. Ahogy az ukránokra, úgy nyugati szomszédainkra is igaz, hogy ezen eredményeknek köszönhetően második vagy harmadik helyen zárnak majd.

Vagyis karnyújtásnyira vannak a továbbjutástól, de még bőven lesz még rajtuk eredménykényszer. Így Foda sem tarcsizhat, továbbra is a 3-5-2-es rendszerében küldheti pályára övéit (maximum Kalajdzic kezdhet Gregoritsch helyett elől).

[3230654] 2021-06-21 18:00:00 Ukrajna - Ausztriax

Mire fogadjunk

A csütörtöki eredményeknek köszönhetően a bukmékerek szerint gyakorlatilag borítékolható, hogy a felek döntetlennel zárják a találkozót és a kéz a kézben továbbjutnak. Ezt a hétközi meccsek lefújását köszönhetően már publikáltuk is oldalunkon.

Papíron tényleg ez a legesélyesebb kimenetel az előjelek alapján a találkozón, így, ha ezen logika mentén haladunk tovább, akkor aligha várható kockázat egyik féltől is, még az is benne van a pakliban, hogy 0-0-val ér véget a találkozó.

Vagyis aligha támadófocira van kilátás, ezért pedig kevés kapura tartó lövéssel számolhatunk. Partnerirodánk, az unibet, 7,5-nél húzta meg a határt, ez ugyan az ukránok mindkét meccsén overre végződött, míg az osztrákoknak 1-1 a mérlegük (a hollandok ellen ült az under) ezen a határon, de mivel "jó az iksz mindenkinek", így látunk rá bőven esélyt, hogy zöldüljön az under.

{"headTitle":"Ukrajna - Ausztria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-21 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kapura tartó lövések száma 7,5 alatt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
[3230654] 2021-06-21 18:00:00 Ukrajna - Ausztriax;
megosztom