EURO 2020

Lapozunk és gólszerzőt húzunk a harmadik kör nyitányán - napi tippek az Eb-re

megosztom

Vasárnap megkezdődik a csoportkör utolsó fordulója, így az izgalmak a tetőfokra hágnak. Lássuk mire számíthatunk.

24 meccs ment le eddig a 2020-as Európa-bajnokságon, tehát majdnem a torna felén már túl vagyunk. Az A-csoport nyitja meg az utolsó kanyart is, ahol a csoportrangadón Gareth Bale és társai az Azzurrival meccselnek.

Már garantált, hogy mindkét nemzet továbbjut, a tét pedig a csoportelsőség lesz, ami azért is érdekes, mert a második helyezett egy fokkal könnyebb ágra kerül majd. Ettől függetlenül Donnarummáék biztosan nem adják le a három pontot, mi pedig ezen az összecsapáson is bátran bevállaltunk egy szép haszonnal, azaz 3.40-szeres pénzzel kecsegtető gólszerzős tippet, amelyben a Juventus csatárának szavaztunk bizalmat.

A meccseket immár egyidőben rendezik, a másik találkozón a csalódott törökök Svájccal csapnak össze 18 órától. Yilmazék utóbbi 6/5 Eb-meccse underes eredménnyel zárult és meglepő lenne, ha pont ezen a találkozón szakadna ki a gólzsák. Mi nem is a találatokra, de nem is kimenetelre fogadunk, hanem a lapos piacokat bombázzuk és egy bátor tippel 34-szeres oddsra is benevezünk.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek az Eb-re hatharom.com
Időpont Meccs Tipp
18:00 Svájc-Törökország TIPP
18:00 Olaszország-Wales TIPP

bet365

 

 

 

 

megosztom