EURO 2020

Meglepő ez a tipp, jól is fizet cserében...

  • gb1
megosztom

Spanyol-lengyel csoportrangadó következik szombaton, amelyen Lewandowskiék pontkényszerben lépnek pályára.

Az Európa-bajnokság előtt úgy tűnt, hogy a szombat esti idősávban megbújó párharc felei lesznek majd a továbbjutók, de az első kör máris két meglepetést hozott. A nagyobb nyomás a lengyeleken lesz, akik hatalmas meglepetésre pont nélkül maradtak Szlovákia ellen, de az Enrique-legénység sem a vártaknak megfelelően rajtolt. 

266591

Csapathírek


A két együttes 1959-ben nézett farkasszemet tétmeccsen, bár a legutóbbi barátságos meccsükre biztosan emlékszik még pár lengyel drukker, hiszen 2010-ben a vb-felkészülési meccsen 6-0-ra nyertek a déliek. Most mondjuk aligha várható ilyen arányú siker, bár a győzelmet a bukik és a fogadók is megelőlegezték a délieknek, ugyanis Moratáék nyitóoddsa 1.53-ról már 1.30 körülire esett.

Apropó, Morata...A sajtó azzal van tele, hogy a Juventus csatárja ismét kezdőként kapjon-e lehetőséget, vagy nem, mivel a helyzetkihasználása enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után. A közönség által preferált Villarreal-ász, Gerard Moreno léphetne be a helyére, ahogy könnyen lehet, hogy a Liverpoolt erősítő Thiago is az első perctől lehetőséget kap majd. Új sérültekkel nem kell számolnia Enriquének, sőt Szlovákia ellen Busquets is bevethető lesz már.

A La Roja hiába birtokolta 75 százalékban a labdát és hiába passzolt 8-szor annyit (852-103), mint a svédek, 0-0-lal kellett beérnie a sevillai találkozón.

A lengyeleknél a legfontosabb változás, hogy a piros lap miatt eltiltott Grzegorz Krychowiak ezúttal nem játszhat. A Brighton középpályása, Jakub Moder is kezdésre hajt, de Zielinskit aligha szorítja ki. Neki és Lewandowskinak mindenképpen topformát kell előrántani, ha nem akarnak idő előtt búcsút inteni a kontinensviadalnak.

[3230663] 2021-06-19 21:00:00 Spanyolország - Lengyelországx

Mire fogadjunk
 

Nos, vitathatatlan, hogy a La Roja a favoritja a meccsnek, de 1.30-as szorzón kimenetelre fogadni aligha value (ezen) az Eb-n. A spanyolok amúgy 11 Európa-bajnoki meccs óta nem kaptak ki, sőt, az utóbbi 3 alkalommal gólt sem kaptak, ám a nyomás egyre nő az Enrique-legénységen, ez pedig nem mindig sül el jól. 

A mindkét csapat lő gólt opciót mindenesetre ezúttal is szépen túlárazták, ami persze elnézve az eddigi meccseket, abszolút érthető. Tekintve viszont, hogy a lengyelek az utóbbi 10/9 meccsükön találtak gólt, szerintünk több érték lehet ebben a tippben, mint egy hendikepes 'H'-ban.

{"headTitle":"Spanyolország-Lengyelország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

[3230663] 2021-06-19 21:00:00 Spanyolország - Lengyelországx;

 

 

 

megosztom