EURO 2020

Sok minden eldőlhet - napi tippek az Eb-re

megosztom

Jön az utolsó nap a második körből többek között a magyar válogatottal, de lesz ma még portugál - német, illetve spanyol - lengyel rangadó is.

A franciák kényelmes helyzetben várhatják a mieink elleni találkozót, míg a magyarok számára továbbra is a tisztes helytállás lehet a reális célkitűzés. Rengeteg tippel, előzetessel és meglátással készültünk nektek a magyar találkozóval kapcsolatban. A szerkesztőink is leírták a gondolataikat az esélyeinkkel kapcsolatban. Sokszínű tippeket ajánlanak, hiszen találhatunk hendikepes, félidő / vége, szögletes illetve játékos speciális opciót is.

A csoportunk másik meccsén a 2014-es világbajnok számára igazán fontos meccset rendeznek, hiszen egy esetleges vereséggel akár még a csoportból való továbbjutás is bajos lehet a németeknek. A fogadóirodák közel háromesélyesnek érzik ezt a találkozót, ennek ellenére mi egy ázsiai hendikepes fogadást hoztunk nektek, ahol csak egy kimenetel esetén veszítene tippünk.

Az E-csoportban felborultak az erőviszonyok eddig a tornán, és így az egyik legizgalmasabb csoporttá alakult a csoportkörök során az E-jelű kvartett. Sem a spanyol, sem a lengyel csapat nem ilyen Eb-kezdésről álmodott, hiszen egyikük sem tudott győzelemmel rajtolni a kontinensviadalon. Emiatt a tét emelkedik ma estére, így a győzelem mindkét csapat számára égetően fontos lenne. A gólok piacáról hoztunk tippet erre a találkozóra.

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek az Eb-re hatharom.com
Időpont Meccs Tipp
15:00 Magyarország - Franciaország TIPP
18:00 Portugália - Németország TIPP
21:00 Spanyolország - Lengyelország TIPP

bet365
megosztom