EURO 2020

Van még egy erős tippünk a portugál-németre!

  • Tomihmv
megosztom

Egy közel duplázós, speciális tippben látunk komoly fantáziát a németek sorsdöntő meccsén.

Fogadja a magyar-francia meccs kimenetelére 20-as oddson!

A Portugália-Németország Eb-meccsel már foglalkoztunk korábban, és egy ázsiai hendikepes, kimenetelre irányuló fogadást csatába is küldtünk. Azonban ezen tipp mellett találtunk még egyet, amely ugyan igen speciális, de úgy véljük, hogy komoly értékkel bír.

Ez a tipp pedig nem másra, mint a németek labdabirtoklására vonatkozik. A felvezető cikkünkben már vázoltuk, hogy ezen az ütközeten csak és kizárólag a németeknek van veszítenivalójuk, ugyanis, ha újabb vereséget szenvednek, akkor még az a szégyen is előfordulhat velük, hogy a csoportkör lesz számukra a végállomás.

266607

Noha papíron a döntetlen sem rossz eredmény a németeknek - feltéve, ha legyőznek minket az utolsó kanyarban -, borítékolható, hogy győzelemre játszanak majd Joachim Löwék. Ahhoz, hogy ez összejöjjön számukra, egész egyszerűen irányítaniuk kell a játékot, helyzeteket kell kialakítaniuk és gólt, gólokat kell lőniük.Mindez pedig úgy jöhet össze, ha sokat birtokolják a labdát.

A franciák elleni nyitómeccsen 58 százalékban volt a németeknél a labda, amely az előjelek alapján most is összejöhet számukra könnyedén.

Főleg úgy, hogy a portugáloknak nem kell rohanniuk, már az iksz is elég nekik, és ugye az ilyen esetekben bizony Fernando Santosék nagyon sokszor átadják a kezdeményezési lehetőséget.

Szerintünk ez most sem lesz másként, így az Unibet által meghatározott 55,5 százalékos labdabirtoklási arányt bizony megcsinálhatják a németek.

{"headTitle":"Portugália - Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország összes labdabirtoklás (%) - 55,5 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Szerinted bejön ez a tipp?  

[3230670] 2021-06-19 18:00:00 Portugália - Németországx;
unibet
megosztom